Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ma @Lefkada Tsunami da nije moja Ivana Boom tajanstvena crnka? Još si naglasila kako nisi sigurna da je rođena kao crnka. Poznata pevačica koja puca od energije, sve se poklapa! 😍
1000022797.webp1000022798.webp

Ne smarajte sa energicnom crnkom
Vidite da nece jos da objave

Dobro ali nisu rekli da nije mejnstrim poznata. Ima još dosta svetski poznatih crnokosih kosovarki sa našim pasošem. 😁

Bolje se fokusiraj na ono što je rečeno a ne na ono što nije.

tenor.gif

Više me zanima pesma iskreno, a što se crnke tiče, što se više hajpuješ verovatno ćeš se više razočarati, tako da mi se ne bavi time nešto preterano :D

Zanimljiva ideja, za sledecu godinu ako moze nesto sa jos jacim rok-folk instrumentalom, pa da vas gledamo na pze27 🫶
Upravo objavljena na yt, na spotify i ostalim cekamo distro da odradi posao ~10 dana 😁

Imamo jos dve pesme na kanalu, pa ono, svako misljenje, kritika i pohvala su dobrodosli ^^

Eve vam nas nesudjeni predstavnik u Becu, uzivajte u Rusalki:

Silver Scream - Rusalka

E ovo je pravo dobra pesmica. Vidi se da baš imate talenta.
Super je pesma zaista, baš mi se sviđa. Pitaću i curu šta ona misli ali obzirom da nam je ovo žanrovski inače vrlo blisko (oboje slušamo rok/metal, folk, kombinacije ovih žanrova), verujem da će se i njoj veoma dopasti :D

Za neki sledeći put pokušajte svakako opet sa nečim sličnim ali gledajte da pesma bude dinamičnija. I uložite u samu produkciju, ako ste u mogućnosti.

Međutim, i što se tiče ove pesme....da se, recimo, takmičila prošle godine, bila bi mi pri vrhu :D

Pokušajte i dogodine, sada makar imate smernice i bolju predstavu kako da se spremite. U međuvremenu se družimo ovde i, svakako, pratimo vaš rad 😊
Pesma je stvarno jako lepa. Tekst mi se posebno sviđa! Verujem da su mnogo lošije pesme prošle konkurs i ovaj put. Naravno da uvek ima prostora za doradu, ali ona se radi i između objavljivanja liste učesnika i objavljivanja finalnih verzija.

Nikako nemojte da odustajete!
Zanimljiva ideja, za sledecu godinu ako moze nesto sa jos jacim rok-folk instrumentalom, pa da vas gledamo na pze27 🫶

Da ne spamujem temu pojedinacnim odgovorima, hvala vam puno ljudi svima na lepim i konstruktivnim komentarima, stvarno nam mnogo znaci 🥹🙏 druzimo se ovde svakako, mi cemo nastaviti sa radom, imamo jos dosta pesama na kojima je rad u toku ili su u planu, pa se mozda dogodine i vidimo 🤗 ova nam je prva sa etno elementima, lepo je znati da se ljudima to dopada! :)

Back