Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

pa IDJ je svoje nastupe na PZE super radio, i Stefan Shy i Džordži su imali dobre nastupe, njima samo hvali konkurentna pesma, videćemo da li ih imati ove godine jer čak njih 3 su tu

Mi imamo toliko talentovanih izvođača, to nikad nije bio problem. Nego uvek novac i ulaganje.

RTS se uvek ponašao kao sebična tetka koja je dobila posao šalteruše preko veze i neće da prizna da nešto ne zna ili ne daj Bože traži pomoć. To što su javni servis im je previše u glavi, da misle da su ostale televizije ispod njihovog nivoa, pa saradnja sa drugim produkcijskim i tv kućama je njima ispod časti. A dokazali su poslednjih godinu dana da ih apsolutno ništa ne razlikuje od jednog Pinka, nego čak pozajmljuju njihove priloge da izveštavaju narod. Smešni su.

RTS prosto nije ozbiljna televizija.

Ajde što je produkcija mnogo bolja, nego je i ova pesma konkurentnija od 90% pesama koje su se našle na PZE u poslednje 3 godine, a mi moramo da slušamo Jocu Ajkulu i Tanju Banjanin. Mislim da se kod nas uopšte nikome ne cima za ovo, dok npr Skandinavci ulažu dosta para jer time promovišu svoju muzičku industriju

pa IDJ je svoje nastupe na PZE super radio, i Stefan Shy i Džordži su imali dobre nastupe, njima samo hvali konkurentna pesma, videćemo da li ih imati ove godine jer čak njih 3 su tu
Ako su pesme za pze kao ovih 12 što je juče izašlo ne piše nam se dobro. Jedva dve da valjaju.

Nikad gore pesme u takmičenju. Ovo je ubedljivo najlošije od sve 4 sezone. Napravili su Zvezde Granda NO 2. Jedine koje valjaju su Bošnjak i Taša (čiju pesmu na YT nisu ni objavili u celosti, isekli joj kraj). Amaterizam ili sabotaža...?

Što se tiče PZE nekako je zadnjih par godina jačina takmičenja pratila i jačinu IDJ show- a (naravno da nisu povezani ali eto svaki godine kad je i IDJ bio jak bio je i PZE).

Iva obećava nešto neviđeno scenski

Okkkk
sassy.gif

Pa po nazivu bih rekao da je u pitanju balada. Ali kad vidim da joj je pesmu radio Antonić i da ona najavljuje neviđen scenski nastup ubeđen sam da je ipak nešto brzo i energično.

Ja mislim da smo toliko "traumatizovani" lošim kvalitetom PZE-a prošle godine, da je sada jako teško poverovati da se među ovim imenima i pesmama krije nešto iole normalno. Ako neko iznenadi-odlično, ali kako imati i trunku poverenja u selekciju i RTS nakon prošle godine, realno.

Ove nedelje je sastanak u RTS-u, posle toga očekujem da krene malo jači marketing učesnika i učesnica i da saznamo kada izlaze pesme.

Back