Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ja kao što i rekoh prošle godine ako Haremke odu na ESC @Lefkada Tsunami RTS mora da vam uloži najviše u kostime i šminku da to bude na onom vrhunskom nivou, super je i vaša bila na PZE, da me ne shvatite pogrešno ali za ESC to treba baš da bude “skupo” što bi se reklo. Kao u Rijalitijma vezanim za Drag. :)

Mada znate i same sve, ako neko zna da pokida sa ESC pričom to ste vi.

Edit: Mislim na to da će im trebati milion kostima, jer ima milion događaja. 🤣

Meni lično kod Aladina je falila konkretnija kulminacija, jednostavno nije bilo wow efekta, ali pesma kao pesma i zamisao je bila sasvim ok. Verujem da bi se do ESC-a još to dorađivalo. Od ove imam mnogo veća očekivanja, nadam se da će jednostavno biti to-to.

Jao RTS ce bas da dresi kese ove godine.... Pogotovo ako ode neko ko je i jedan post imao protiv rezima. Nek budu srecni ako svima plate autobusku kartu i smestaj u hostelu u blizini arene......

Pa jeste Up and Down bila catchy, jos sa tim ikonicnim nastupom greota sto nije bila u finalu

Up and Down je zapravo mnogooo catchy ali nastup, nepostojeći. Nisam sigurna šta se tu desilo iako mi je taj no energy nastup bio simpatičan.

Ali da, mnogo se srpska javnost (a i sami naši eurofanovi) fokusira na to čuveno ime, a mnogo važnije od toga je gledati imena tima koji stoji iza nekoga. Tu je čitava priča i jedino na osnovu toga možeš proceniti da li je neko u ovome zaista ili eto tako radi reda.

Džabe su nama onda bile Hurricane kada im je Dejan Milićević radio spot a nastup bio na nivou Grand prodakšn.💀💀 One su (pogotovo Sanja) ostale neiskorišćen potencijal

Up and Down bi sa pogođenim nastupom imala skroz fine šanse za finale na Evroviziji.

Back