me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Meni Larina pjesma nije loša, ali nekako mislim da će na ESC u polufinalu biti još barem 2 slične pjesme koje će pritom vjerovatno imati bolje nastupe.

Са том песмом им је испадање загарантовано

Ne znam, meni je Lara odlična. Moj top 3 trenutno, ovim redosledom:

1. Lara
2. Luka
3. Tamara

Lana i Đorđe mi nisu ni u top 5.

Možda sam delulu, ali djeluje mi da će biti tanke pjesme u Beču jer će možda mnogi ozbiljni izvođači a da su fanovi ESC odbiti da idu (interno) pa ćemo dobiti dosta osrednjih pjesama i nastupa te da bar 3 pjesme sa MS mogu da se nadaju finalu već sad. Ne nužno nekom odličnom plasmanu tamo, ali samo finale je već uspjeh za CG. Vidjećemo

Meni su Temperatura i Nova zora jedine dvije opcije. Bolji nastup neka osvoji!

Moguće da će slabija zainteresovanost i kvalitet generalno u ovim okolnostima dovesti do boljeg plasmana zemalja od kojih se to ne očekuje. Neke pesme sa Montesonga imaju donekle taj potencijal, ali pitanje je da li će oni umeti da ga iskoriste.

To mi je diskutabilno, nažalost njihova delegacija se po tom pitanju nimalo ne razlikuje od RTS-a.

Тамара јесте потенцијал за добар пласман. Али ту баш мора да се уложи доста и у наступ да би то све имало смисла.

Dominos је свакако најсигурнија опција, јер пале се фанови генерално на тај сканди поп. Е сад, иако се и мени песма баш свиђа, нисам уопште убеђен да Ђурђа то може уживо да изнесе како треба. Просто ми делује да она нема то нешто потребно за једну овакву песму. Али видећемо у недељу, можда баш одува.

И можда је ово непопуларно мишљење, али ја мислим да би Долче Хера јако добро прошла у Бечу. Песма је мистична, плус тај италијански језик, она сама по себи јако интересантна личност. Делује као добар спој.

RTCG na instagramu juce kaci snimak na kom Lara Baltic cita komentare ljudi o pjesmi.
Malo mi je to favorizovanje Lare od strane organizatora, ali eto...

Drugo bi bilo da su svi ili vise njih u tom snimku i da komentarisu.

Koje druge da kače kad se devojka jedina trudi oko promocije. Taj video je ona samoinicijativno snimila za profil Ritma Evrope pa oni samo repostovali.

Večeras od 21.30 na YouTube kanalu Montesonga prenos druženja učesnika i predstavnika medija, iz Kings Park hotela u Podgorici.

Uuuuu zgodan je ovaj reporter!

Vrištimmmm kako su zaboravili na Dolce Heru, pa ju dovukli u zadnji čas ksksksksk

Тамара јесте потенцијал за добар пласман. Али ту баш мора да се уложи доста и у наступ да би то све имало смисла.

Dominos је свакако најсигурнија опција, јер пале се фанови генерално на тај сканди поп. Е сад, иако се и мени песма баш свиђа, нисам уопште убеђен да Ђурђа то може уживо да изнесе како треба. Просто ми делује да она нема то нешто потребно за једну овакву песму. Али видећемо у недељу, можда баш одува.

И можда је ово непопуларно мишљење, али ја мислим да би Долче Хера јако добро прошла у Бечу. Песма је мистична, плус тај италијански језик, она сама по себи јако интересантна личност. Делује као добар спој.
DH svakako nije opcija cak iako nekim cudom pobedi jer je rekla da nece na ESC zbog Izraela

Meni je ovde Tamara najocigledniji izbor. Pesma je high impact. Nista nevidjeno, ali u svom zanru vise nego pristojna, sigurica. Temperatuta bi bila originalniji izbor, uz revamp bi mogla da se napravi lepa prica. Ali za ovaj tip pesme izvodjac mora umeti da napravi atmosferu inace ce biti smor na sceni. Djurdja bi isto bila ok izbor, mislim da bi se dopala publici i da bi bila sahrana kod zirija kao svaka norveska treserana. Sto se tice Lare, ne znam, meni ta pesma zvuci kao parodija.

Back