me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Inače prvi put poslije 2010. da neko iz Granda ide na Eurosong, doduše trebala je to biti Zorja 🤭

Radio je Andrei jednu pjesmu prije nekih 10ak godina.
Ma nije jednu radio ih je više, imaju oni neku saradnju više godina unazad, nego sam pogrešno shvatio da je i ovu radio čitajući forum. My bad. Ali glasanje mu jeste bilo prilično pristrasno :D Da ne spominjem Shkodrino, msm da su se oni nešto debelo zeznuli, mada ne znam kako. Aj što je liku chatgpt napisao tekst, otpevao je najgore, kako njemu 12 poena, tu mi ništa nije jasno.

Lepo Nina reče da joj nije bilo zadovoljstvo biti u žiriju :D Nisam nezadovoljan pobednikom u suštini samo neću da se završi mirno :devilish:

Skodra kao da su sabotirali namjerno. 😁
Nije iskljuceno, da oslabe konkurenciju. Zato ja stranom ziriju ne bih dao da glasa.

Doduse, mogli su od domacih nekog sa vecim znanjem i legitimitetom od male Asje sa djecije evrovizije. Ne sporim njene glasove, naprotiv, samo kazem da je previse za nju da bude clan zirija.

Ali stvarno, onako random i wtf žiri ne videh skoro. Nina ajd i ok kao prošlogodišnja predstavnica, ali gosti u revijalnom delu, uključujući i devojčicu od 12-13 godina sa JESC-a (?!) i Graja čiji su glasovi maksimalno pristrasni... 💀 Komentara bez.

Ali stvarno, onako random i wtf žiri ne videh skoro. Nina ajd i ok kao prošlogodišnja predstavnica, ali gosti u revijalnom delu, uključujući i devojčicu od 12-13 godina sa JESC-a (?!) i Graja čiji su glasovi maksimalno pristrasni... 💀 Komentara bez.

Ima RTS da uzvrati sa Suzukijem opet. 😁

Pa ako oće da bude zapamćena ko CG Maja Nikolić nek pravi.
Odaje mi utisak osobe koja voli drame hahaha

Ma da, ta mala devojčica je baš sigurno glasala po svom... Pročitala ono što su joj napisali. Strani žiri je totalna glupost.

Meni je isprva žiri delovao obećavajuće, jer svi imaju evrovizijsko iskustvo, kad ono.
Angry Drama GIF by Wendy's

Naravoučenije, ne kukajmo na RTSov žiri više :D

Ma da, ta mala devojčica je baš sigurno glasala po svom... Pročitala ono što su joj napisali.
Devojčica se bavi muzikom bez obzira na to što ima 13, sasvim sam siguran da je sposobna da sastavi glasove sama od sebe.

Back