Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Janksica servira antiharizmu, low budget video, i casual wear pidžame. Možda Maja nije prošla konkurs, ali Saška jeste!
Sta fali videu ? Mozda je ona u ovo dosta ulozila , cura se trudi radi i tu je kao i ostali . Treba podrzati svakoga ko se trudi i ulaze u sebe . Uostalom Saska je dobar vokal i moze dosta toga pokazati.

Ja verujem da je ona veoma dobra osoba i da lepo peva i da se trudi, ali mislim da ona stvarno nikad nece biti popularna jer ima veoma specifican ukus. I super je sto je autenticna i sebi dosledna, ali to ima i svoju cenu.

Sta fali videu ? Mozda je ona u ovo dosta ulozila , cura se trudi radi i tu je kao i ostali . Treba podrzati svakoga ko se trudi i ulaze u sebe . Uostalom Saska je dobar vokal i moze dosta toga pokazati.
Estetski svašta. Lepo je uložiti trud, ali ovde je reč o profesionalnom bavljenju muzikom. Pritom sindrom žrtve svaki put kad ne prođe kako je očekivala. Žena ima glasčinu, ali očigledno da postoji neki problem kad toliko godina pokušava i mimo PZE-a kao i kolega Filip Mitrović koga smo rado išikanirali, pa nije izbacila ni jednu jedinu pesmu koja je postala poznata široj publici ili bar radio friendly, da je napravila ime za sebe. Nije nepravda u ovoj zemlji jedino što sputava.

Ne bih da dižem paniku, ali pevač grupe Lavina...

View attachment 39644

View attachment 39643

Snimak je odavde:

Ja sam bila sigurna da cu da glasam za njih i pre nego sto sam videla ovu fotku, zbog zvuka i svirke, a tek sad sam ubedjena da cu dati vise glasova 😋

Kako bi bilo dobro da posaljemo dobar rok grupe sa ovakvim frontmenom pisle onog kitcha prosle godine.

Da se vrati u nekom fazonu sa estetikom Preletačevića bio bi dobar tb pa bi ljudi na nostalgiju / trol glasali, ovako sa ovim milenijal feel-good rokčićem neće niko ni registrovati da je on.

Mislim da je bio neki skandal oko njega da ga je finansirao SNS da bi trolovao izbore i pokupio glasove neodlucnih i obrazovanih ljudi koji "nece da glasaju za manje zlo" nego pre za trola. Ako je to bilo istina i to sada ispliva, a on kao Beli, to bi ga (nadam se) zakopalo.

Beli Preletacevic je toliko irelevantan vec godinama, Boris Bizetic bi imao vece sanse.
Ja se iskreno njega plašim, ali ne u smislu pobede. Uzeće tipa iz sprdnje 8/10 poena na televote i favoritima pomrsiti konce, onda opet dobijamo neočekivanog pobednika.

Ako i ove godine bude bojkotovana PZE a izgledi su da hoce, moze svasta da se desi. Nego, zna li se da li ce RTS preduzeti neke mere protiv organizovanog glasanja? Postoje sistemi za to. Hotel Prestiz ne bi trebalo da se ponovi.

• Like
Reactions: FFM
Back