296. FSC × 2000s

Bebilend je preživeo na sreću mnogih, a nesreću pojedinih i glasovi su uspešno poslati!
Finale ne očekujemo, ali ako se desi to se desilo jer nas neka viša sila karmički nagrađuje za dobra dela.
Pusica.

seth meyers lol GIF by Late Night with Seth Meyers

50 Cent - In Da Club
Adele - Hometown Glory
Avril Lavigne - Girlfriend
Bag Raiders - Shooting Stars
JoJo - To Little Too Late
Pink - U + Ur Hand
Ricky Martin ft. Fat Joe, Amerie - I Don't Care

Skillet - Monster
Sugababes - Push The Button
The Darkness - I Believe In a Thing Called Love
Beyonce - Dangerously In Love
Colonia - C'est La Vie
Gretchen Wilson - Redneck Woman
Madonna ft. Justin Timberlake & Timbaland - 4 minutes

Moloko - The Time Is Now
Muse - Starlight
Puddle of Mudd - Blurry
Scissor Sisters - Take Your Mama
The Temper Trap - Sweet Disposition
Toše Proeski - Još i danas zamiriše trešnja

Weighing Seth Meyers GIF by Late Night with Seth Meyers

Akira Jamaoka & Mary Elizabeth McGlynn - Room of Angel
Ana Nikolić - Januar
Gigi D'Agostino - La Passion (Radio Cut)
Indira Radić - Bio si mi drag
Nataša Bekvalac - Mali signali
New Order - 60 Miles An Hour
ATB - Ecstasy
Bajaga & Instruktori - Pada vlada
Gorillaz - Dare
Peggy Zina - Matono
U2 - Vertigo
Zdravko Čolić - Moja draga

disapprove seth meyers GIF by Late Night with Seth Meyers

Luna - Bubice
Rhapsody (of fire) - Dawn of Victory
Rihanna - Rude Boy
Tanja Savić - Zašto me obraz ljubiš
Kaya - Lepa a sama
Ksenija Pajčin - Nino
Panjabi MC - Mundian to bach ke
Slađa Delibašić - Sedmi sprat

Jeste da u poslednje vreme glasam često u gluvo doba noći, ali možda i ne treba to toliko praktikovati (ukoliko je naravno moguće, ne kažem ovde ništa protiv vaših obaveza i vas lično) baš iz ovakvih razloga jer nam koncentracija nije na nivou, a organizatori, koliko god želeli da maksimalno izađu u susret i prihvataju glasove i popravke van roka koji je postavljen, nisu to uvek u mogućnosti.

Mislim, što se mene tiče, samo je na njemu da odluči. Ali sad si, verovatno u brzini, nenamerno odala da si u drugom polufinalu što takođe nije po pravilima tako da, šta znam... Možda bi bilo bolje da pauziraš jedno izdanje, ali...

Roknucu suv😳 hlasala nocas, stavila new order u polu koje nije moje. Ali mogao si i da sacekas da posaljem glasove 29 min 😭
Pošalji ti sad ispravne glasove, pa kako bude, neki organizatori su priznavali takvo glasanje, a neki ne.

Organizator je jasno odredio rok za glasanje i vreme priredbe i sad ne treba da menja ceo raspored zbog neke osobe koja 6 dana nije bila u stanju da glasa i još kuka što nije dobila dodatnih pola sata

Ja lično bih uvek svakome izašao u susret, pa i sada Pipi, ali preferiram glasanje prvih dana. Stava sam da ima sasvim dovoljno vremena i da nema potrebe čekati poslednji momenat.

Back