Offtopic

RTRS i Federalna TV su entitetske televizije i one rade onako kako im entitetski šefovi narede. Da im je uređivačka politika demokratska i objektivna, jasno je da nije. Razlika između njih i državne televizije je u tome pto državna televizija konstantno, od prvog dana postojanja, ima jasno izražen antisrpski i antihrvatski narativ.

Zaista ne želim da ulazim u politiku, ali BHRT koja inače ne radi ništa osim što parazitira, bi trebala malo da pravi vlastiti program i zarađuje vlastiti novac. A što se Evrovizije tiče, BIH bi po belgijskom modelu trebalo da predstavljaju RTRS i FTV, što su nudili i jedni i drugi.

Ovo sa Bekutom je samo posledica provokacije naroda koja konstantno traje mesecima unazad. Rasipa se novac na "estradne umetnike" bliske režimu, a nije se imalo za održavanje osnovnih uslova života u uslovima vremenskih neprilika. 💀 Samo neka nastave, biće još gore.

Iskreno ne znam šta mi je veće dno dna. Da li ona koja je uzela toliki novac za sat vremena pevanja ili ovo prostačko ponašanje i gađanje žene od 70 godina.

Ljudima je dopi**delo, shvati to već jednom. Ja prvi kategorički ne podržavam bilo koji vid verbalnog i fizičkog nasilja, ali dotične ćaci pevaljke mi nije ni najmanje žao. U momentima kada pola zemlje nije imalo struje za vreme praznika i dok su se ljudi kršili po ledu zbog još jedne u nizu korupcionaških afera lopovskog režima, ti nemaš ni trunku empatije i bez ikakvog stida dolaziš da pevaš i pritom uzimaš basnoslovnu cifru za sat i po angažmana? 💀 Sramotno i jadno, i još samo jedno oličenje nakaradnosti, neljudskosti i beskrajne alavosti na pare. Pritom, koliko vidim, niko je nije gađao sa namerom da je povredi, da su hteli, verovatno bi to i učinili sa te razdaljine. Što se mene tiče, skroz legitiman vid protesta, i ja bih se rado pridružio.

Sve to stoji i sve se slažem, ali ovo nije način. Ne treba biti gori od njih. Pri tom, video sam i snimak kako neko prema bini baca onu veliku plastičnu kantu za smeće. Meni je to stvarno dno dna i tako nešto nikada ne mogu da podržim koliko god bio protiv.

Језиво, колико су људи злобни и безобразни постали. Људи дошли да чују Ану Бекуту и еј тамо неки 'људи' гађају грудвама и леденицама жену која је дошла и плаћена да пева. Не знам шта су постигли тиме. Нуле од људи. Бекута није Карлеуша да је нешто писала против блокадера. То показује колико је тај покрет импотентан, успели су да изгрудвају једну стару баку и прекину концерт Карлеуше. Теши ме само чињеница да су обе плаћене државним новцима. И искрено, мало су плаћене.
Нека је бар неко место у Србији имало дочек бар једне нове године.

Pa da, kad je kartel otkazao docek u Beogradu zbog nehigijenskog naselja u centru grada.

Ceca drži koncerte, uglavnom u velikim sportskim dvoranama, za koje se plaća ulaznica. Ovde pronađoh podatak - 26 koncerata u 2025, na sličici top 10.

G825ktxXoAAVpz9

Kriva Palanka.
Sad vidim da je to mesto sa 13.000 stanovnika, pa mi je fascinantno gde su primili 50.000 ljudi! 😵
Izgleda da je to ipak bio besplatan koncert na stadionu, kako pronađoh. E sad, da li ga je Ceca održala o svom trošku ili je platila ta opština...

Back