Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Nego jeste posale finalnu verziju, i nagrado pitanje (ako ne smeš da odgovoriš preskoči) hoće li Ivana biti u Drag-u ili ne?
Ivana nije drag kraljica, ali će potpuno biti uklopljena sa nama na sceni. Verujem celom timu, posebno reditelju nastupa (Jasmin Cvišić) sa kojim smo sve detaljno razradili i osmislili. 🙏 :)

Ne vidim što je glupo? Lefkada je član foruma kao i svi ostali, a čak učestvuje i u određenim forumskim aktivnostima. Drago nam je da je ovde s nama
Bukvalno, da nam nije Lefkade nista zivo ne bismo znali jer se RTS pravi mrtav kao nikad pre, ovako bar uspeva koliko toliko da nam odrzi hype bar ovde na forumu i hvala joj 😬

Pritom ona je profesionalac i ne otkriva nikad vise od onoga sto bi smela nego tek toliko da nam zagolica mastu

Inace ja mislim da su ovi moguci datumi objave pesama:

26.1
27.1
28.1
29.1
30.1

Hoćemo li dobiti datume da znam kad da pišem odmor? 😂
1. Obaveza poslodavca:
Poslodavac je dužan da Vam omogući korišćenje odmora minimum jedan dan pre objave pesama. Ako to ne uradi, ozbiljno krši zakon. ☝️

2. U slučaju da Vam poslodavac ne odobri godišnji odmor ili su pesme, po proceni OGAE Serbia foruma i Vašoj ličnoj proceni, lošeg ili nedovoljno dobrog kvaliteta, pređite na klauzulu ispod. 👇

3. Naknada štete:
Otvorite bolovanje par dana pred ESC, raspalite ga minimum 15 dana i nadoknadite svoj odmor na pravi način. 😉

Kad će onda da putuju, ako iskoriste odmor da bi sedeli kod kuće i pratili ESC? Lepše je ako uzmu odmor da bi otputovali i uživo bili deo događaja, bilo uz praćenje iz dvorane ili evrovizijskog sela i sličnih lokacija. :)

Back