mt Malta 2026: AIDAN - Bella

Bezveze. Ok je pjesma, ali Matt definitivno interesantniji i bolji.
Žiri pokopao favorita publike. Sve već viđeno...
Stvarno žiri treba ograničiti na 20-30%.

Svidja mi se pobednicka Bella.
Ima tu i nastupa tako da nije dosada ziva.

Užas. Toliko mi je sve u vezi sa ovom pesmom i nastupom usiljeno. Čuo sam jedno 50 balada sa potpuno istim vajbom i na Evroviziji i van nje.

Ali mislim da ovo zapravo može dobro da prođe kod kežualaca. Toliko je vague i vanila da bukvalno svako može da se rilejtuje sa pesmom. Setite se Slimana.

Užas. Toliko mi je sve u vezi sa ovom pesmom i nastupom usiljeno. Čuo sam jedno 50 balada sa potpuno istim vajbom i na Evroviziji i van nje.

Ali mislim da ovo zapravo može dobro da prođe kod kežualaca. Toliko je vague i vanila da bukvalno svako može da se rilejtuje sa pesmom. Setite se Slimana.
Ne može, jer je ovaj jako iritantan. Na Slimana su se ljudi ložili

Šta znam, okej mi je pobednik ali nisam preterano oduševljen. Nije mi uopšte za poređenje sa Slimanom.

Meni je ovo kao joke act, ne znam. Ne mogu nikako ozbiljno doživjeti

Ovo mi je bolje nego njihova prošlogodišnja pjesma.Mada mislim da u finale može jedino ako ga žiri izvuče.Kod publike sam siguran da će biti među zadnje 2 u polufinalu.

Najslabiji Aidanov pokušaj do sad i eto pobede 😂

Jako Marko Bošnjak situacija (pesme ne mogu biti različitije doduše), hteo je da proba nešto drugačije, uspeo da pobedi lokalno, ali na esc mislim da će se baš pomučiti da uđe u finale sa ovime.

Prednost za njih je što su vratili žiri u pf, što će def pomoći s obzirom da čisto sumnjam da može uopšte konkurisati za top 10 tvt u svom polufinalu.

Mislim da bi sa diskvalifikovanom "Regina" najbolje prošao, već je imao performance video koji je u suštini koncept koji je mogao (uz dobre finansije) da prekopira na ESC i ostvari rezultat. Kontam i da bi dobio The Buskers lokalno, koji su bili simpa na njihovom izboru, ali se na esc videlo po rezultatu koliko su ipak bili nebitni.

Meni je ovo fino i definitivno puno bolje od Matta, iako jest malo bzvz što se i kod njih desilo to da nije otišao pobjednik tvt-a.

Ono što treba pohvaliti je malteški jezik - prvi put nakon davne 1972. godine (izuzev 2000. kad su imali tipa 3-4 riječi na materinjem).

Nisam odgledao do kraja naravno, bilo je mučno poprilično sa reklamama od 15 minuta na svake 3 pesme i očajnim voditeljima koji su pokušavali da budu zanimljivi.

Očekivan pobednik, bez iznenađenja. Ok mi je pesma, ali mi nije inspirativna ni najmanje. Previše teatralna i na momente usiljena, a nekako ne dotiče. Na momente dobijam vajb Belorusije 2018, ne znam ni sam zašto. Svakako mislim da će ih žiri pogurati u finale, a kod publike vrlo verovatno jednocifreni.

Kad pogledamo ova silna nacionalna finala, pa i ovo sa Malte, danas je stvarno luksuz naici na pesmu koja je dobra, i koja ide na ESC...uzas

Ništa mi nije baš leglo od ovih pesama ali nekako sam mislio da će Matt odneti pobedu jer jedini je imao nastup za ESC.
Ali onda sam čuo pozdravnu poruku pobednika gde kaže "Jedva čekam da vidite moj vihor ružinih latica". :rolleyes: :rolleyes::rolleyes:

Kakav crni Sliman, ovo je Princ 1/1

Back