mt Malta 2026: AIDAN - Bella

Tommy Cash i Ivan Grech će nastupiti u revijalnom programu polufinala, 15. januara

1767967423787.webp

1767967199587.webp

Specijalni gost u finalu, 17. januara, biće Baby Lasagna

1767967356152.webp

Voditelji izbora biće Destiny, Keane i Gaia

1767967267870.webp

Žrebom je odlučeno da Aidan otvori polufinale u četvrtak, a Nathan zatvori.

FB_IMG_1768253698763.webp

Objavljen je kompletan redosled po kom će nastupiti takmičari u polufinalu.

1768339274004.webp
1768339282912.webp
1768339293852.webp

Jao kakav sam ick dobio od ovog Ejdana 😭Nastup mu je frankenštajn svih mogućih klišea. Ima tako neki ljigav vajb i podseća me na Lisca Kradljivca iz Dore.

Finalisti:
  • Ema
  • Matthew and The After Party
  • DENISE
  • Kelsie Borg
  • AIDAN
  • Adria Twins
  • Mark Anthony Bartolo
  • Janice Mangion
  • MATT BLXCK
  • Nathan Psaila
  • Mychael Bartolo Chircop
  • Franklin Calleja
Janice Mangion će otvoriti finale, a Adria Twins zatvoriti.

Last edited:
Ne znam što da mislim o Aidanovoj Belli. Generalno mi je okej i negdje mi ja jasno da će, ako ode na ESC, žiriji vjerojatno izdivljati na Maltu, ali nekako mi je jako neispirativna i neoriginalna, kao da je uzeo dvije-tri poznate pjesme i sklopio u jednu. Svakako, sve osim njegove pobjede sutra je, čini mi se, gotovo nemoguće.

Jedina pjesma koja mi se baš dopala je Denise - Trophy i stvarno se nadam, s obzirom da sad nažalost gotovo da i nema nikakve šanse za pobjedu, da će ta djevojka kroz koju godinu napokon otići na ESC jer joj je svaka pjesma do sad bila i više nego dobra, pogotovo za malteške standarde.

Ovog letećeg čoveka izdvajaju kao jednog od favorita.

Nema ovde jasnog konkurenta za finale. Štagod da odaberu biće povuci-potegni.

Redosled nastupa u finalu

1768564089439.webp
1768564103643.webp

Aidan poziva publiku da bude uz njega i u subotu. :LOL:

"Hvala Malto! Ponosan sam što sam Maltežanin. Ponosan na svoju domovinu."

Ovaj Matt Blxck je iz godine u godinu sve iritantniji, degutantniji i užasniji. I što je najgore, ako opet ispuši, neće tako lako odustati i dalje.

Meni je Aidan jako iritantan i krindž. Da je samo publika na ESC-u usudio bih se reći da je 100% NQ.

Meni se ovde apsolutno ništa ne sviđa, kao ni sve što su slali prethodnih godina.

Ispratiću njihovo finale sutra iako nemam favorita, pesme su blago rečeno-osrednje. Denise i Mychael Bartolo Chircop mi se u neku ruku izdvajaju kao dobre pesme, ali sumnjam da ovde iko ima šanse osim Aidana koji mi je naporan i krindž.

Vidim da delimo mišljenje o Aidanu. Ne znam ko je BLXCK nisam pratio toliko MESC prethodnih godina, ali bih rekao da je jedini dobar paket iz ponude.
Ne znam šta se fanovi zanose Bellom. Pesma je ok skroz, ali da li je njemu neko rekao njemu da nije pevač koji ovo može izneti adekvatno. Može da peva bućkalice sa nasnimljenim pratećim vokalima max. Treba da grmi, a on kao amater na karaokama. I favorit neki. Užas.

Back