mt Malta 2026: AIDAN - Bella

Evo pokušavam da shvatim šta propuštam u ovoj pesmi, i šta to kladioničari i fanice vide što ja ne vidim?

A on je tek posebna priča, ima iritantnu energiju i neki neosnovani ego. Ali videćemo, možda ga eventualno žiri bude voleo, kod publike Malta uvek pukne.

Evo pokušavam da shvatim šta propuštam u ovoj pesmi, i šta to kladioničari i fanice vide što ja ne vidim?

A on je tek posebna priča, ima iritantnu energiju i neki neosnovani ego. Ali videćemo, možda ga eventualno žiri bude voleo, kod publike Malta uvek pukne.
Eeeee bukvalno sve sto ja pokusavam i ja... Nikako da se ``povezem`` - ni spot, ni samo ton, ni samo slika... Nikako mi ne pase

Upravo sam videla da se u jeku sezone dodatno reklamira sa novim singlom (opet se čuje que bella😂) Refren mu je totalni mess!!

Drago mi je da nisam jedini kome je aidan odbojan, mene je nervirao svaki put kad bi ucestvovao na mesc-u, bas mi ima neku meh energiju i jako mi je krindz na sceni, ritmu nastup mi je 3 minuta neprijatnosti
Sa druge strane, da kazem i nesto pozitivno hahah, bella je sta je princ hteo i mislio da radi sa milom, a nije znao da ce failovati

Recimo Princ da otpeva Bellu, mislim da bi to bilo veoma fino i da bi prosao u finale prosle godine, iako ova pesma svakako nije za mene

Meni je odbojan još od Ritmu i one trke sa Emom (mada me je i ona kasnije razočarala sa promenom pesme, pobednička sa MESC dosta bolja), pesma mi je OK, ali slušam je isključivo na spotify.

Meni je ova pesma lepuškasta i umilno zvuči, ali previše pominjanje "belle" i jednog istog u krug ispadne kao sprdačina i troll, kao što je neko primetio. :D
Ne znam zašto je pevač dosta ljudi iritantan (možda vi znate ili vidite nešto što ja ne znam), ali meni nije.
Sviđa mi se što imamo tu mediteransku emociju koju ne viđamo obično kod Malte, ali ne znam još uvek kako da se odredim prema ovoj pesmi. :unsure:

Ma i meni on ima neki odbojan vajb, možda mi je zato pesma i dalje mid, verujem da bi mi se više svidela sa drugim izvođačem.
Isto, čak pesma nije toliko ni loša ali njega nikako ne mogu da svarim

Moguće da nas ovaj čovek podsvesno podseća na kolektivnu traumu zvanu, Princ.

Uhvatio sam sebe juče dok sam vozio kola i slušao esc plejlistu da sam preskočio pesmu jer mi posle 40 sekundi bila dosadna.

Halo saobraćajna milicija, kazneni poeni za tebe jer si je slušao čak 40 sekundi.

Evo i onaj Australijanac ga je nahvalio. Nahvalila ga je i Peacearound ali sam nju zanemario jer je polu Maltežanka. Verovatno svi očekuju da ga žiri izbombarduje poenima.

Delić nastupa Aidana na predevrovizijskom koncertu u Bukureštu

Ova pesma ima toliko lep početak, ali kasnije baš pretera sa ponavljanjem da to mnogo pokvari utisak.

Gospode, koliko je meni sve u vezi sa ovom pesmom i njegovom pojavom dosadno...nemam reči.

Back