Lignjoslav
Ekspert
Ovo "pesme su super" mi ne uliva nikakvu nadu.
Па Фрајле су и требале да иду, саме су то потврдиле. Али увек има алиDa, prošlo je 10 godina otkako su nas Leo Cezar i Scooby ubjeđivali kako je dogovoreno da idu Frajle.
Pa msm da je to najmanji problem...prosto u studiju nema mesta za publiku ako želimo grandioznu scenu i kvalitetnu produkciju, sve to zauzme prostor. Meni je ovo sasvim ok..bolje nego da se blamiramo po nekim halama za koje nema para da se org kako trebaKaže Tita da ni ove godine nema publike. Bravo za RTS, mislim da su jedino NF ove godine bez publike.
Pa organizatori su ranije predlozili halu na Sajmu direktoru ali probija budzetKaže Tita da ni ove godine nema publike. Bravo za RTS, mislim da su jedino NF ove godine bez publike.
Pre bih rekao da je RTS srećom a ne svojim trudom, dobio potencijalno kvalitetnije pesme od prošlogodišnjih.
Trud jednog emitera (posebno kad je već iskusio loš odaziv, užasnu selekciju i isti takav rezultat), se ogleda u motivaciji učesnika od prethodne do nove sezone, da se kvalitetniji autori i poznatiji izvodjači prijave, možda i neka novčana nagrada kao u mnogo siromašnijoj Moldaviji.
Ništa od toga nema tako da njihov bilo kakav trud u osnovi ne vidim.
P.S. Lako je praviti i najbolji gulaš kad ti neko pokloni 5 vrsta različitog mesa. Ali treba ga malo svojim trudom i sam zaraditi!
Ja najviše volim gulaš sa govedinom i makaronama. Eto ako RTS nema baš para i želje za puno više različitih vrsta mesa, može i testenina. A ako baš nemaju ni za testeninu neka stave krompir. Ali po svemu sudeći ima da jedemo paprikaš.Pre bih rekao da je RTS srećom a ne svojim trudom, dobio potencijalno kvalitetnije pesme od prošlogodišnjih.
Trud jednog emitera (posebno kad je već iskusio loš odaziv, užasnu selekciju i isti takav rezultat), se ogleda u motivaciji učesnika od prethodne do nove sezone, da se kvalitetniji autori i poznatiji izvodjači prijave, možda i neka novčana nagrada kao u mnogo siromašnijoj Moldaviji.
Ništa od toga nema tako da njihov bilo kakav trud u osnovi ne vidim.
P.S. Lako je praviti i najbolji gulaš kad ti neko pokloni 5 vrsta različitog mesa. Ali treba ga malo svojim trudom i sam zaraditi!
Ništa, onda mi još samo preostaje da gledam u pasulj, da saznam po kom kalendaru RTS računa vreme. Ako je u pitanju julijanski, džaba vam strpljenje, kraj januara neće još skoro...Sve u svemu, privodi se kraju današnji dan, koji je dao priliku @Aleksa49 da nauči da reč sutra nije povezana sa PZE-om, a i da se na internetu ne nalaze rebusi koje treba da reši, kako bi saznao datum objave pesama.
Budimo strpljivi!