TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 1. epizodi

• Bebi - Hajde da se volimo (Lepa Brena)

• Majsta94 - Uzmi me (Maja Nikolić)

• Kakashi - Osloni se na mene (Oliver Mandić)

• Vax'ildan - Slike u oku (Louis)

• zeleni - Mustafa (Bebi Dol)

• Pokahontas - Replay (Senidah)

• Stefix - Iz jednog pogleda (Massimo)

• igorrogiESCfan - Zbogom ljubavi (Vlado Georgiev)

• remasur - Košava (Zorica Brunclik)

• zakaya - Slatka mala (Jelena Karleuša)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Malo me sramota reć da sam zaboravio na ovo...

Sad In A Box GIF

Zvanični početak sezone sutra, 25. januara u 12.00

Saznaćemo koga ćemo imati priliku da slušamo u predstojećim nedeljama, sastav stalnog žirija, kao i gostujućeg člana iz redova forumaša u prvoj epizodi!
Pozivamo svih 10 takmičara da nam se pridruže u tom terminu kako bi prisustvovali žrebu i dobili prvi zadatak!
Ako se neki takmičar ne pojavi do 13 časova, biće mu dodeljen broj i numera od strane produkcije.

TGZP_najava.webp

Dobrodošli u novu sezonu forumskog pevačkog takmičenja "Tvoj glas zvuči poznato"!

Najpre ćemo otkriti listu 10 forumaša i forumašica koje ćemo slušati narednih nedelja

Kao što znate, cilj ovog takmičenja je da se svi zabavimo, a naročito takmičari, ali tu su i žiri i publika, koji će odlučivati koji takmičari su ih za nijansu više uveseljavali, bili precizniji u imitacijama i sl.

Forumski žiri ove sezone činiće Choda, Vladimir i Tetsujin!

U svakoj epizodi imaćemo i jednog gostujućeg člana. U prvoj epizodi to će biti Milos-S.

TGZP_ziri.webp

Pravili smo priredbe i za roditelje i za komšiluk nas desetak djece u ulici.

U jednom trenutku, spontano, sestra nagovara mene da ona i ja pred komšijama pjevamo All I Have od JLo i LL Cool J... dan danas mi teško da čujem tu pjesmu jer me podsjeća na taj blam

Pravili smo priredbe i za roditelje i za komšiluk nas desetak djece u ulici.

U jednom trenutku, spontano, sestra nagovara mene da ona i ja pred komšijama pjevamo All I Have od JLo i LL Cool J... dan danas mi teško da čujem tu pjesmu jer me podsjeća na taj blam
I ja sam imao karaoke, veče poezije, grand show nastupi, Mtv dodele nagrada, sve sve sve!!!

A sada ću takmičare zamoliti da u ovoj temi napišu broj od 1 do 10, kako bi izabrali zadatak u prvoj epizodi.
U slučaju da se napiše isti broj, potrebno je ponovo napisati drugi slobodan.

Ako neko nije prisutan, biće mu dodeljen zadatak od strane organizacije, a u kojoj pored mene, učestvuje i Leo Cezar, kao konsultant prilikom izbora kompozicija. Takmičari imaju vremena do 13 časova da se izjasne o broju, a nakon toga ćemo podeliti zadatke, a možda i ranije, ukoliko se svih 10 oglasi pre toga.

Back