TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 1. epizodi

• Bebi - Hajde da se volimo (Lepa Brena)

• Majsta94 - Uzmi me (Maja Nikolić)

• Kakashi - Osloni se na mene (Oliver Mandić)

• Vax'ildan - Slike u oku (Louis)

• zeleni - Mustafa (Bebi Dol)

• Pokahontas - Replay (Senidah)

• Stefix - Iz jednog pogleda (Massimo)

• igorrogiESCfan - Zbogom ljubavi (Vlado Georgiev)

• remasur - Košava (Zorica Brunclik)

• zakaya - Slatka mala (Jelena Karleuša)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Da budete maskote PZE-a :D Da vidimo sa organizatorima neki angažman hehe.

Na kojim sredstvima je bila Bebi Lutka kad je pisala Mustafu? Zna li ko mozda da i ja uzmem to sto je uzimala

"Ne može nam niko ništa" je bila u planu za prvu epizodu, ali na kraju otpala iz ponude. Ko zna, možda čujemo u nekoj narednoj ;)

snimili smo dve verzije, jedna malo riskantnija i druga standarnija, pa ćemo videti šta da pošaljemo za forumski narod

Ja imam 3 verzije snimljene ali pokušaću danas još malo pa da izaberem koja je najprikladnija

I ja isto. Muči me zapušen nos i tako se čuje kad pojedine vokale otpjevam, pogotovo riječi instikt da mislim kad me bebi dol cuje da ce mi platit kapi za sinuse

Saljem danas, evo imam treću probu da vidim hoću li pobediti sam sebe sa druge probe.

Evo uspeo sam!
Priznajem samo haha reakcije jer sam u refrenu teška kokoška.

Sve je bilo super dok nisam napravio drugi snimak… Vagalo se vagalo i na kraju je prevagnulo na nama bolju verziju pa nek nam je Bog u pomoći.
Da li držite članove žirija u podrumu vezane i čekate da dodje ocenjivanje i komentarisanje da ih pustite na slobodu ili postoji neki drugi razlog zasto se ne oglašavaju?

Oglasiće se kada dođe vreme. Slobodni su kao ptice na grani, verovatno ne vide potrebu da se oglašavaju ranije.

Back