Pa i poenta je da se slusa i posle PZEa. A ne samo konkurent za Evroviziiu ili nije na osnovu nekih standarda koje postavljaju delusional fanovi. Bas je prava letnja i opustajuca!Sanja Aleks, ima jako finu pesmicu. Iako sam od nje očekivao nešto drugo, ovo je baš lepo. Doduše, nekonkurentno ali nešto što bih slušao. Vidi se da je Alagić radio.
Problem je što ima tih pesama koje se prijave da bi se promovisale bez ambicija za ESC a koje su preloše. Sanjina to svakako nije, i rado ću je slušati i posle. Ne moraš biti konkurentan u ESC smislu, ali pošalji nešto slušljivo.Pa i poenta je da se slusa i posle PZEa. A ne samo konkurent za Evroviziiu ili nije na osnovu nekih standarda koje postavljaju delusional fanovi. Bas je prava letnja i opustajuca!
Mogu ja napraviti u 22h ako vam odgovara? Ne traje dugo svakako, malo preko 1hHoće biti onog zajedničkog slušanja što smo sinoć dogovarali?
Pa dobro ali sad realno. Treba izgurati 20plus pesama po svacijem ukusu je nemoguce. Ne znam koliko pratite tudja nacionalna finala ali to je kriminal koliko umeju biti losa (naravno i dobra ali vise losa), pogotovo Skandinavci. Koji sad opet hajpuju Sissalku koja je em jedva prosla em pukla u finalu, i ima opet finu pesmu, ali dostaaa dostaaa slabiju od 25e. I sta se tu ocekuje? Ali to ce se hvaliti a mi aj da pljujemo nas kolko tolko saren i originalan izbor iz godine u godinu.Problem je što ima tih pesama koje se prijave da bi se promovisale bez ambicija za ESC a koje su preloše. Sanjina to svakako nije, i rado ću je slušati i posle. Ne moraš biti konkurentan u ESC smislu, ali pošalji nešto slušljivo.
Može, meni odgovara.Mogu ja napraviti u 22h ako vam odgovara? Ne traje dugo svakako, malo preko 1h
Onda ćemo tako, pa ko može nek upadne, ne traje dugo, par minuta preko sat vremena, a ko ne može nema veze može se opet organizovati nekad u narednom perioduMože, meni odgovara.
Baš to htedoh da kažem, nije ni čudo što volim balade grupe “Luna” pogotovo u periodu kada je u grupi bila Zejna. Oduvek sam voleo njenu boju glasa i prelepe ukrase. U ovoj pesmi je to došlo do izražaja, uz moderan aranžman zato i ima najbolje reakcije do sada. Iako bih uvek nakon Jugoslavije stavio Najbolju, pa Rumbu (falilo je dobrog teksta) a na kraju ona balada iz 2022. koja mi je bila najmanje za PZE ali svakako lepa i odmerena pesma.Ono sto Jugoslavija ima, a njene druge brze pesme nisu imale je emocija. Ovde joj je bas dosla do izrazaja boja i bol u glasu, a pesma je moderna i zarazna. Zato mi je ovo njen ubedljivo najbolji pokusaj.