Lignjoslav
Ekspert
Koliko zelim da Lima Len pobedi da je to neverovatno.
FINALE
01 Zevin - My mind
02 Ananda - Dora
03 Sergej - Scream
04 Alen Đuras - Froma ashes to flame
05 Irma - Ni traga
06 Fran Uccellini - Ako bude bolje sutra
07 Noelle - Unniterupted
08 Devin - Over me
09 Ema Bubić - Vrijeme za nas
10 Toma - Ledina
11 Lana Mandarić - Tama
12 Ritam Noir - Profumi di mare
13 Stela Rade - Nema te
14 Lima Len - Raketa
15 Lana Demarin - MANTRA
16 Lelek - Andromeda
- Glasate eurovizijskim sistemom 1-8, 10 i 12 bodova, glasove šaljete putem PP-a meni (@zeleni)
- U slučaju da dvije ili više pjesama imaju isti broj bodova prednost ima ona pjesma koja je dobila bodove od više glasača
- Možete glasati iako niste glasali u polufinalu
- Glasanje u finalu traje do 11.02. 12:00
Nisam ispratio da li je Zevin možda sponzorisala pesmu/kupovala preglede kada ima više od Lelek. Vidim samo da se devojka bacila u ozbiljnu promociju po mrežama. Ima odličan marketing.
Meni kod Zevin nije jasna jedna stvar, ona je tvrdila da se prošle godine prijavila i na Doru i na PZE, a slovenka, odakle joj državljanstva Srbije i Hrvatske? Ili su na Dori uslovi takvi da ne mora nužno biti državljanin Hrvatske da bi učestvovala?
Zevin vam je potrebnija! Em je umetnica i po, em vam je bolje neka brža pesma. Zevin nije Slovenka, samo tamo živi. Stanite uz mladost i radostJa bih iskreno volio da Lelekice uzmu, a ne Zevin iz prostog razloga:
■ demagoški i propagandni mediji bi razapinjali Zevin jer je Slovenka, a kud ce pobogu netko iz slo da predstavlja lijepu našu. Znači tu bi se digli Tomsonaši i vršili pritisak dok ne odustane.
Ako mi ne vjerujete, bacite oko na hr portale u vezi Tupsona i dočeka rukometaša. Znači glava me boli od naših portala.
Nisam ja nju optužio ni za šta, pesma mi se i sviđa. Samo u tim brojkama nešto ne štima. Zevin ima gotovo 600 hiljada pregleda i svega 3,5 hiljade lajkova, dok recimo Lelek imaju tek 400 hiljada pregleda, a 9 hiljada lajkova.
I ona nije jedina. Toma, Fran, Kandžija, Noelle, Kutlić imaju vrlo sumnjive preglede.