Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ali taj argument poješće nam Moldavija i Grčka glasove ako pošaljemo Klabera, samo da bi Zejnu nekako izdigli. Što kaže Majsta, tu je Švedska koja će sigurno ići sa sličnom pesmom, a ona će nas zgromiti jer RTS nije sposoban da napravi onakav nastup. A biće i tu i Sisaljka sa Loreen tipom pesme, a biće sigurno još neka jer svake godine imamo milion takvih pesama u ponudi.
Zejnini fanovi postaju jako iritantni u pokušaju da unize druge pesme, skoro kao Zorjini 2022.

Pa kad sve realno sagledamo Zejna je svakako najbolji paket za Bec ove godine . Sigurica je . :) opustite se ljudi , slusajte pjesme , uzivajte , cekamo nastupe i navijamo 😃😀

Meni iskreno nije tolika sigurica. Kod nas je do sada nevidjeno jer nismo imali pesme tog tipa i tako kvalitetno uradjene pa su se svi pomamili. Svedska ima svake godine bar 7 ovakvih plus brutalne nastupe.
I kako vreme prolazi vise mi se izdvajaju neke druge pesme.
Svakako ce nastupi odluciti pobednika, ne bih rekla da Zejna ima ovo u dzepu.

Švedska muzička industrija i naša se ni po čemu ne mogu porediti, iskreno, za naše uslove Zejnina pesma jeste produkcijsko remek delo, koliko god to ličilo Loreen i generalno tom stilu. Svakako se slažem da će nastupi odlučiti, uvek je tako bilo i biće. Zejna, Zona, Lavina ili Eagor-to je četvorka među kojom se krije pobednik, samo je pitanje ko će najbolje servirati.

Kod Klabera sve zavisi od nastupa. Pesma je prosek i pride ima takav tekst da stranci ne mogu da se vežu za njega, prekomplikovan je da ga zapamte i pevuše. Pesma ima ogroman potencijal da se uradi boli glava nastup, to može da otpeva svako sa njegovim glasom bez problema tako da i on sam može da luduje i trči po bini.

Da sam bio član prošle godine ovo isto bi napisao i za Mimi ali kao što znamo ona je došla da odradi promociju i nije htela ni malo da se potrudi za neki zahtevniji nastup. Isto kao i za nju i Klaber bez odličnog nastupa ne vredi ništa.

Neko pomenu Moldavce, juče su otprašili na Vidbiru i digli komplet publiku na noge. Pesma je još brža a oni još energičniji, to će odlično da se proda na ESC, samo ja mislim da ta pesma ne deli glasače sa Grkom ili eventualno Eegorom ako pobedi. Grk sa druge strane će sigurno dominirati među joke song glasačima, čak i ovaj mršavi promo nastup je verovatno bolji od svega što Eegor može da odradi.

Ne znam, ja bih Eagorovu pesmu uporedio sa Fincima iz 2024, više mi je taj vajb na momente nego Karija. Takođe, taj krajišnički deo koji uleti niotkuda mi nije transparentan i ne uklapa se u celu priču, kao ni onaj poslednji deo kod Ferto. Zvuči kao dve pesme u jednoj, jednostavno ne štima i ne zvuči prijatno. No, videćemo kako će se to pokriti nastupom.

Pozdrav,
Citam ja vas i tu sam samo ova dva meseca jan i feb dok se ne izabere pobednik.
Cekao sam malo da se slegnu utisci i evo mojih top 5 pre nastupa,ne bih nista napisao za ove ostale.Ili mi se ne svidjaju ili su tu samo da popune program

05. Zona-Cairi
Produziti na 3 min i uz dobar nastup se dize pesma ali cini mi se nedovoljno za pobedu
04.Zejna-Jugoslavija
Malo tatu malo euforija malo red sebastian od prosle godine malo prosli neuspeli nastupi i ako je sve to lepo zapakovano ne zelim da pobedi ali ako pobedi opet nece biti los predstavnik
03. Eagor-Klaber
Ovo ako hocemo da saljemo nesto potpuno neozbiljno i da nas briga i ko ce sta reci i koji ce nam plasman biti
02.Brat Pelin-Frojlan
Meni je super fora..neozbiljno ali na pozitivan nacin i za ozbiljan plasman jer verujem da ce nastup dici pesmu za dosta nivoa vise i razumece je i ko je sad ne razume
01.Lavina-Kraj mene
Svidja mi se ovakva kakva jeste,nista ja tu ne bi dirao. Slusam je svaki dan po nekoliko puta i tacno vidis pevacevu bol dok gledas njegove izraze lica,nastup bi to trebalo jos vise da pokaze
I sad kazete kako bi voleli Lavinu i nesto drugacije ali da nema sanse..pa glasajte pa cete ih videti..evo ja cu prvi put da glasam za nekoga.

Ako pobedi bilo ko od ovih 2-4 favorita koji su se izdvojili trebamo da stanemo iza njih.

Kad je Bejbi Lazanja pobedio sa krš pevanjem u finalu i ne baš posebnim nastupom, cela zemlja je stala iza njega i ishod znamo kakav je bio.
Nama se to desilo sa Konstraktom.

Kada bi organski i bez kalkulacije uspeli da stanemo uz našeg predstavnika to bi bilo najbolje. Pa šta na ESCu bude - bude.

E jucer sam skontao da je krenula kupovina pregleda tacnije kod Eegora, a evo i dokaza . U momentu od pola sata skocio preko 10k . Ne kazem nista lose , nije hejt , niti bilo sta . Samo cinjenica.

Pozz

Attachments

• 8C1F1A54-795E-4420-8A04-6942D7C51611.webp
    8C1F1A54-795E-4420-8A04-6942D7C51611.webp
    29.4 KB · Views: 17
E jucer sam skontao da je krenula kupovina pregleda tacnije kod Eegora, a evo i dokaza . U momentu od pola sata skocio preko 10k . Ne kazem nista lose , nije hejt , niti bilo sta . Samo cinjenica.

Pozz
Ako je odnos pregleda/lajkova/komentara u skladu (što kod njega jeste) nema nikave osnove za takvu tvrdnju + niko ne kupuje 10k glasova
Lično sam kliknula već nekih 100x za 5 dana.

Kod Klabera sve zavisi od nastupa. Pesma je prosek i pride ima takav tekst da stranci ne mogu da se vežu za njega, prekomplikovan je da ga zapamte i pevuše. Pesma ima ogroman potencijal da se uradi boli glava nastup, to može da otpeva svako sa njegovim glasom bez problema tako da i on sam može da luduje i trči po bini.

Da sam bio član prošle godine ovo isto bi napisao i za Mimi ali kao što znamo ona je došla da odradi promociju i nije htela ni malo da se potrudi za neki zahtevniji nastup. Isto kao i za nju i Klaber bez odličnog nastupa ne vredi ništa.

Neko pomenu Moldavce, juče su otprašili na Vidbiru i digli komplet publiku na noge. Pesma je još brža a oni još energičniji, to će odlično da se proda na ESC, samo ja mislim da ta pesma ne deli glasače sa Grkom ili eventualno Eegorom ako pobedi. Grk sa druge strane će sigurno dominirati među joke song glasačima, čak i ovaj mršavi promo nastup je verovatno bolji od svega što Eegor može da odradi.
Ne bih toliko potcenjivala Eegora 🔥

Back