Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ova tema je cirkus lol

1. Promocija nije isto što i kupovina pregleda, znači niko nije kupovao preglede do sad, bar ja da sam primetio.

2. Pobediće onaj ko bude najbolji (I onaj ko se najviše svidi RTS i fanovima khmkhm). Ne možete otpisati nikoga na osnovu "pa prošli put kad je učestvovala je bilo ovako...", jer to bukvalno nikakve veze s vezom nema. Treba svima dati podjednaku šansu, bez obzira na to koju su školu završili, šta su, kako su i zašto su. Predrasude ostavite za sebe.

Mislim da iza izvođača na koje tipujete za pobedu ne stoje ni IDJ, Ljubba, Drežnjak, Kargotić, Zemlja Gruva, Antonić... Oni će skrčkati nešto u svojoj sobi kao Mimi Mercedez prošle godine. Ne verujem da će ti nastupi da oduvaju publiku i žiri i da ćemo imati Konstrakta efekat. Mislim da premalo računate na Rts koji na kraju uvek pošalje ono što se njima dopada. E sada nekada se poklopi da publika i Rts misle isto, ali uglavnom završnu reč je imao Rts

Youtube google promocija koju smo stavili je da iskače na yt kao reklama ja mislim ali nisam siguran, mozda izlazi i kao predlozeni sledeci video, nmm pojma
FYI, pregledi preko promocije ne uticu na trending, utice jedino ako na taj nacin pridobijes ljude koji ce posle sami traziti/kliknuti na tvoju pesmu.

Sto je skroz legit, ja bih radio isto s obzirom na to da PZE kanal bas i nema neki jak domet sam po sebi

Ne osećam se prozvanim, ali ću ipak napisati šta mislim. Ponovo.

Ja sam samo u jednom trenutku napisao svoje mišljenje i za svaku pesmu naveo potencijalne mane i minuse. Isto sam napisao da dok ne vidimo nastupe nemamo ni 50 % realnog doživljaja. Pitanje nastupa je otvoreno i otvoreno je baš za sve pesme. Što se tiče poređenja sa Grčkom i Moldavijom, to je neko već pre mene komentarisao. Akyilas i Satoshi iza sebe imaju televizije koje mnogo bolje umeju da skockaju nastup od RTS-a. Tako da @Stole može da se desi da RTS iznenadi (sve je otvoreno), ali isto tako možda se ne desi (već bude standardni potop). Karte su otvorene.

Eegor mi je drugi favorit i nastup je na njemu, ja sam rekao šta i kako sme/ne sme da se dešava.

Moje mišljenje jeste da Zejna ima najkvalitetniju pesmu i najspremniju za ESC, ko se ne slaže ima pravo da se ne složi sa mnom. O tome da li je copy paste/već viđeno/liči na Švedske pesme, može se raspravljati. Ali daleko od toga da će to imati neki prevelik uticaj. Ustalom, ni na ESC-u nije baš sve uvek tako originalno i baš da neka pesma ne podseća na neku drugu. Kod Zejne je takođe nastup pod znakom pitanja. Jednostavno ako uprska ide onaj koji pokaže više i bolji nastup. Ako ode na ESC i tu se može desiti da nastup bude loš, a može se i desiti da bude dobar. Može se desiti da nas drugi zasene, a može se desiti da mi zasenimo druge. Kladionica je otvorena. Za šta su veće šanse, videće se.

Što se tiče sumnje i neslaganja nekih forumaša u vezi Zejne, pravo je legitimno. Ja sam već ovu fazu prošao sa Teya Dorom, u koju su mnogi sumnjali u vezi nastupa i izvedbe i na kraju se ispostavilo ono što se ispostavilo. Sa druge strane sam prošao i sa Tam, gde se nažalost ispostavilo ono što su drugi rekli u vezi ,,kuvane noge" i dobili smo mess nastup (ali sa određenim napretkom u finalu). Tako da ja naravno mogu da budem i u pravu, ali i da pogrešim. Finalni ishod će da vidimo.

I za kraj ponavljam apsolutno ne uzdižem nikog, niti spuštam favorite drugih, niti ne znam iz čega je to neko zaključio. Samo sam (ponavljam) naveo prednosti i mane svih glavnih favorita. Ja nemam jednog favorita imam ih više, samo su rangirani od glavnog favorita do najmanjeg favorita. Meni je na prvom mestu da na ESC ode najbolji paket, i svima bi trebalo.

Hej ljudi iz Basivitija su mi rekli da stavim malo da se mozda malo potpomogne trending jer jedini u trendingu nemam fan bazu i nemam drustvene mreze i onda smo uplatili 200e od sad do nastupa ukupno da se dan po dan krcka. Ja ne volim da lažem iskreno je tako.
Tako da su u pravu oni koji su mogli neki blagi skok da vide. Sledeći put im više verujte 😉

A sad dovucite se beogradjani u Karadjordjevu 44 da Vas snimim za spot za klaber!!!

Pokidajte taj spot i lijepo se zabavite 😄💪

Hej ljudi iz Basivitija su mi rekli da stavim malo da se mozda malo potpomogne trending jer jedini u trendingu nemam fan bazu i nemam drustvene mreze i onda smo uplatili 200e od sad do nastupa ukupno da se dan po dan krcka. Ja ne volim da lažem iskreno je tako.
Tako da su u pravu oni koji su mogli neki blagi skok da vide. Sledeći put im više verujte 😉

A sad dovucite se beogradjani u Karadjordjevu 44 da Vas snimim za spot za klaber!!!

Već mogu da zamislim ludilo od spota :D. Volim!

Moj Instagram explore feed je pun objava od Avgusta, a jos uvek nisam cuo njegovu pesmu. Izgleda da se ljudima vise dopada njegov izgled lol

Moj Instagram explore feed je pun objava od Avgusta, a jos uvek nisam cuo njegovu pesmu. Izgleda da se ljudima vise dopada njegov izgled lol
Avgust - unbothered king. Mislim da se ljudima dopada njegov "bolimekurac" stav. Podrška za brata Avgusta.

Back