Jugoslavija ne verujem da bi na tvt prošla išta bolje od Ramonde, a žiri je uvek bacanje novčića na koji se ne isplati računati, ne zbog zavere nego nema nekih pravila i nepredvidiviji su od publike (osim za favorite poput Nema i JJa).

Jugoslavija sigurno najvise, ali realno i Klaber je iz Karijine skole, Bom Bom je cist Hurikejn, dok je Frojlajn RTS-friendly MC Stojan (nije cist evrovizijski kalup doduse).Pa objektivno Jugoslavija je najukalupljenija od svih favorita![]()
A šta bi tačno bio standardni kalup Srbije na ESC?
... Goodbye (Shelter), In Too Deep, Nova deca, Kruna, Loco loco, In corpore sano, Samo mi se spava, Ramonda, Mila, gde je kalup kad pesma s pesmom veze nema, ako je iko šarao na ESC, Srbija je.
Jugoslavija bi podjednako bila dodatak toj raznovrsnosti, ali bi to bila isto koliko i npr. Kraj mene, Klaber, Čairi, i bilo šta od ovogodišnjih širih favorita.
Dovoljno da prođe tako da svi budu zadovoljni (barem većina) i da se ne ponovi scenario od prošle godine.Mene samo zanima kako će sve ovo proći bez Olivere Kovačević xD
Večeras u RTS Klubu nastupili su Lavina, Sanja Aleksić, Mirna, Manivi, Zejna i Aleksandar.
Mirna 15 godina kasnije i dalje fura teksas jaknice i stil iz Prvog glasa, čak mi je i simpatično haha, vuče na nostalgiju.Lepo su se obukli svi osim Mirne
Andrija legenica mnogo jak likStvarno slušaju sve i bili su raspoloženi da se dopisuju s nama i čuju naše idejemnogo nade polažem u njih