Choda:
Moram da budem ovde subjektivan - jako me podseća na moje pokušaje kavera pesama sa ESC 2010 kad sam imao 11 godina

i boja glasa i fraziranje. Kada je reč o izvedbi, Ejmin glas je znatno dublji i hrapaviji - totalno suprotno od Zakayinog pa nekog velikog manevarskog prostora nije bilo. Ipak, iako ne liči na original, trud je evidentan i uložen je maksimum u imitaciju, prosto se preko nekih limita ne može.
Vladimir:
Zakaya je ovog puta vokalno bila sigurnija nego ranije, što je veliki plus. Imitacija je išla u talasima — u nekim momentima baš pogodi Amy vajb, a u nekima se izgubi. Slično kao i prošli put, ima dobrih momenata, ali treba još ujednačenosti.
Tetsujin:
Bravo, Zakaya. U ovoj epizodi vidi se veliki iskorak. Pjesma ti je odlično sjela, a prijelazi kroz različite visine tonova zvučali su prirodno i sigurno. Ovo djeluje kao nekoliko koraka naprijed odjednom. Nastavi u tom smjeru, napredak je itekako primjetan!
Destry94:
Ovo je odlično. Volim ovu pesmu i sviđa mi se tvoj pristup ovde. Možda samo fali da muzika bude glasnija pošto se jedva čuje ali može da prođe i ovako.