TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 2. epizodi

• Stefix - Europapa (Joost Klein)

• zeleni - The Code (Nemo)

• Bebi - Tattoo (Loreen)

• igorrogiESCfan - Shum (Go_A)

• Vax'ildan - Love Injected (Aminata)

• zakaya - In corpore sano (Konstrakta)

• Majsta94 - Doomsday Blue (Bambie Thug)

• Kakashi - Mon amour (Slimane)

• Pokahontas - Cha Cha Cha (Käärijä)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

To bi bilo sve od nastupa za večeras. Nadam ste da ste uživali.

Uskoro ću objaviti temu četvrte epizode. Brojeve ćete ipak nešto kasnije birati, za oko 20-ak minuta, kada najavim, jer treba još nešto da spremim.

Vjerovatno neću biti na forumu u tom momentu pa će moja sudbina biti u tuđim rukama

Hvala Vam ljudi, jači ste od mirzatena 🥰

Lijepo ste me razveselili - Vax, Stefix i Poky, naravno i svi ostali, ali ova 3 su bas upecatljiva jednaoo kao i bebi.

A Bebi mi odaje vajb Cece kad je dobila pjesmu Cvetak zanovetak koju nije htjela da pjeva 😂😂😂

Hvala Vam ljudi, jači ste od mirzatena 🥰

Lijepo ste me razveselili - Vax, Stefix i Poky, naravno i svi ostali, ali ova 3 su bas upecatljiva jednaoo kao i bebi.

A Bebi mi odaje vajb Cece kad je dobila pjesmu Cvetak zanovetak koju nije htjela da pjeva 😂😂😂
Vaš nastup je dosta jak! 🤣 opera vrisak!!

U četvrtoj epizodi, ponovo ćete biti domaćini i domaćice, ali na drugačiji način.
Neko će da ljulja, a nekog nešto da žulja, ali biće zabavno!

Tema nosi naziv "Turbo & Joke Guilty Pleasures"

Biranje brojeva počeće u 19.50 i trajaće do 20.30, a ko do tada ne odabere broj, biće mu dodeljen redom, na osnovu plasmana u drugoj epizodi, tako što će najslabije plasiranom biti dodeljen prvi slobodan i tako redom

TGZP_ep4_tema.webp

Također me zanima da li je Bebi imao panik atak dok je ležao ispod ogromnom ekrana
Od toga smo satkani!

halucinaci-panik.gif

Back