Favoriti su mi Ericka i Sissal. Kapiram da je prosle godine Sissal prosla na kontu glasa. Ovogodisnja pesma mi je nekako licnija i emotivnija od Hallucnation koja je zvucala pomalo plasticno. Ne bih je otpisao za pobedu pogotovo ako Ericka bude imala grozan nastup ili lose pevala
Bukvalno sam za bilo koju opciju osim Sissal, Erika ili Myrkur mi se čine kao izbori kojima bi Danci iskočili iz jednoličnog šablona u kom su godinama zarobljeni. Meni lično najviše leži Sander Sanchez.
Preslušavam pjesme i ovo mi je prejako, znači ako pobijedi mislim da će mi biti jedna od omiljenih pjesama ove godine. Bukvalno ono, pjesma mi je winner vibes.
Ali Sisal koja posle proslogodisnja 2 poena odluci da je dobra ideja da se prijavi odmah sledece godine ono kad nemas karijeru pa se sukljas po ESC komjunitiju da popunis jedno pola godine. Kontam smorila se sto nece biti one ESC turneje da popuni raspored malo
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.