dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Ja bih rekao da ima malo vise prisustva nego sto bi trebalo da ga bude....

8b8226d3-fd24-4e0c-bea0-0416a9f50f9c

Navijam za ovog Prije nego što odemo kući, ne znam kako se zove, pjesma kida

Pa strani fanovi. Danci definitvno naginju ka Eriki. Još je valjda bila pokradena u X faktoru pa neće želeti da se opet desi "nepravda".

Kako će se smoriti jadna kad izgubi

Kao kad je dramila da je 'nemoguće da je dobila samo 2p od publike budući da dosta ljudi voli njenu pjesmu i prati je na Insti'... delulu kraljica

Favoriti su mi Ericka i Sissal. Kapiram da je prosle godine Sissal prosla na kontu glasa. Ovogodisnja pesma mi je nekako licnija i emotivnija od Hallucnation koja je zvucala pomalo plasticno. Ne bih je otpisao za pobedu pogotovo ako Ericka bude imala grozan nastup ili lose pevala

Sorenova pjesma mi je odlična, odma me uhvatila na prvo slušanje, Sisaljkinu nisam imao želju da čujem uopće

Bukvalno sam za bilo koju opciju osim Sissal, Erika ili Myrkur mi se čine kao izbori kojima bi Danci iskočili iz jednoličnog šablona u kom su godinama zarobljeni. Meni lično najviše leži Sander Sanchez.

Preslušavam pjesme i ovo mi je prejako, znači ako pobijedi mislim da će mi biti jedna od omiljenih pjesama ove godine. Bukvalno ono, pjesma mi je winner vibes.

Myrkur slušam privatno, tako da na prvu nisam povjerovao da je to ona, međutim ovo je dosta slabije od njenih minulih radova.

Ali Sisal koja posle proslogodisnja 2 poena odluci da je dobra ideja da se prijavi odmah sledece godine 😂 ono kad nemas karijeru pa se sukljas po ESC komjunitiju da popunis jedno pola godine. Kontam smorila se sto nece biti one ESC turneje da popuni raspored malo

Back