ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True

Morao sam opet poslušati i da, definitivno bezveze. Irska 2021. meets Danska 2022., apsolutni non event

Primetio sam da rezultati u malim državama češće budu random wtf pošto mali broj glasova i ljudi odlučuje

Još jedan povratnik iz pretprošle decenije koji će nakon top 10 rezultata ostati u polufinalu.

Čovek bi očekivao kad se već vraćaju posle toliko godina da će biti na visini zadatka ili možda prevazići sebe, ispalo je da je to ona situacija "mi došle po svoju nagradicu"...

Baš bezveze izbor, neka malo i odmore od finala. Ollie iako je imao najslabiji pokušaj do sada, trebao je da pobedi. Doduše nema ni lajva a pesme isto ne mogu da nađem, da pogledam cele nastupe, ne znam što.

Doduše nema ni lajva a pesme isto ne mogu da nađem, da pogledam cele nastupe, ne znam što.
Zato što je T*mi K*šova medijska kuća prošle godine bacila kopirajt Eesti Laul yt kanalu, pa su ga obrisali i sad moraju naknadno da kače na zvaničnom kanalu emitera. Kakav izvođač takva ekipa iza njega 🥴

Ovo je prvi put od 2010. da se neko vraća na ESC, ali predstavljajući neku drugu državu.

U suštini ovo nije loša pjesma, ok je za slušati, ali isto tako mislim da ovo nikom neće faliti u finalu, a i konačno da i zemlje poput Crne Gore prođu u finale. Ovo mi je nešto u rangu Danske 2022. Gledao sam ko je sve u prvom polufinalu, za ex-Yu je svakako dobro što je Estonija izabrala lošiju pjesmu.

Zato što je T*mi K*šova medijska kuća prošle godine bacila kopirajt Eesti Laul yt kanalu, pa su ga obrisali i sad moraju naknadno da kače na zvaničnom kanalu emitera. Kakav izvođač takva ekipa iza njega 🥴
Iz ERR su svakako rekli da to nije bio njihov zvaničan kanal, već da je neko kačio nastupe bez odobrenja.

Back