dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Meni Søren nije mnogo drugačiji profil artista nego Nemo. 🤣😭 Nedostaju mi vremena kada je svake godine nešto drugačije pobjeđivalo, drugačije pjesme i izvođači, pa onda razmišljaš šta bi moglo naredne da dobije. Danas, nekako mi se čini da se sve svelo na neki kalup koji se ponavlja iznova i iznova, tako da eventualno pobjeda Danske ono, ne mislim da bi bio cultural reset u bilo kojem smislu, a evo već im se pakuje i na isti fazon bi pobijedio i kao Nemo i kao JJ, koji btw ništa poslije Eurosonga nisu značajno postigli u karijeri.

Last edited:
Najraznovrsniji period sto se tice pobednika bila je prosla decenija ovog veka. Tokom dvehiljaditih smo imali tri zenska bopa koji pobedjuju jedan za drugim. U poslednje vreme ESC se pomalo pretvara u Ja imam talenat.

Ne volim grčku pjesmu, ali opet ne mogu lagati da pobjeda takve pjesme ne bi bila nešto novo u poređenju sa Danskom ako pogledamo pobjednike ove decenije, a i svakako bi značilo pobjedu balkanske države što bi svakako bilo veliko osvježenje.

Nesto mi se cini da Grcka nije bas u igri za pobedu, u principu cekamo Francusku i preostale zemlje koje biraju interno pa cemo videti koja je sveukupna ponuda. Za Dansku, mislim da postoje sanse.

Ja nisam ljubitelj tog perioda, ali je svakako najbolje da pobeđuju najbolje pesme i koje imaju najveći potencijal da zažive kod publike, nevezano od žanra.

Penje se na kladži i dalje, oklijevam da se kladim jer imam osjećaj da će Francuzi izabrati tipa Indilu i pobijediti pa da ne bacam pare sad haha

Igraj na obe, kontam pobediće Danska ili Francuska, Kavkaz sumnjam da ima taj potencijal, Ferto neće pobediti svakako, Finci su dobri ali ništa nije pobednički materijal, a Švajcarska je baš skoro pobedila.

Možda sačekam još da čujem da nema Italija nešto pobjedničko kod sebe

Australija neće dobiti sigurno, i ne znam ko je još ostao uopšte

Možda Look Mom, No Computer :D

Ne znam za Italiju, nekako su i oni skoro pobedili a sudeći po ovim imenima kontam da će proći standardno dobro ali sumnjam da će imati da ponude pobednički paket za ESC, ipak je njima Sanremo publika prioritet.

Za Francusku je svake godine hajp, na kraju se ispostavi da to ipak nije to. Meni bi bilo sasvim ok da Danac uzme, ako sve bude na nivou kao na NF-u.

Nekad će i oni ipak pobediti, dugo su u vrhu, iako su opipljiv rezultat ostavili samo sa Barbarom i Slimanom, odnosno samo ta dva puta su delovali baš pobednički.

Pa da, meni za sada najviše pobednički deluje upravo Danska, videćemo šta će se promeniti do izbora svih pesama.

Back