Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jao ne opet kadrovi s leva pa s desna, pa zoom in zoom out

cat-macska.gif

Scena je opet nepotrebno prevelika, preteraše ga više

Moram da priznam da se ni meni ne dopada isečak od Zejne tj nisam oduševljen. (Ne sviđa mi se ni kako zvuči) Egor mi je nekako najbolji utisak ostavio, koliko god ne volim pesmu.

Đurđica odlična. E da i Kosmos trip su zabavni, kontam da idu u finale na zez

Zvuk opet loš na recapu 😂

Mirna baš kao Anđin Lanac premračna
Kosmosu fali energija publike za ovakvu pjesmu
Iva pozitivno iznenađenje (ne za ESC svakako ali djeluje samouvjereno)
Eegor KRAJIŠNICI MOŽE
Makao školska priredba ali super pjevaju
Lores prelijepa samo valjda nije nastup samo šetkanje po sceni
Bella se dobro snalazi sa repom ali pjesma ipak ništa
Yanx ideja nastupa zanimljiva
Zejna prekomplikovano bukvalno samo jedan detalj da zakaže može da i zvuči i izgleda kao mess
Ana pristojno
Đurđica obećava baš

Zejni isfalširala na početku refrena. Mada nije lako uopšte pevati u onoj poziciji. Ne sviđa mi se samo onako što se vrti kao meso u klanici. Eegor mi deluje kul ovo što sam uspeo videti. Opet ne treba suditi dok se ne vidi sve večeras

Puno pitanja, a ni jedan odgovor:

- zašto svi zvuče kao da pevaju iz bunara
- zasto je Eegor takav mess
- zašto Yanx niko nije javio da je maniken izazov bio pre 10 godina itd itd

Đurđica mi je najbolja iz isečaka 🫣 prelepi vizuali, sigurno zvuči. Kod Zejne treba videti ceo nastup, ovaj deo je mogao biti luđi sa svetlom, ali mi je ovo bolje idejno rešenje nego da ona stoji, a oko nje plesači.
Edit: sad vidim i ovaj ofinger sa kog visi stvarno nije moralo to da uđe u kadar 🥲

Takođe, miss kuvana noga između Mirne i Trampoline definitvno

Hajp - na maks

Last edited:
Kod Zejne treba videti ceo nastup, ovaj deo je mogao biti luđi sa svetlom ali mi je ovo bolje idejno rešenje nego da ona stoji, a oko nje plesači.
Šta znam, možda preterujem al ovo nije bolje idejno rešenje samo je smešna tako viseća.
Čekam da vidim ceo nastup, al ako je ovo highlight nastupa omašila je.

Eegor me razočarao, stvarno kao windows95man za sirotinju, sve nekako cheap djeluje 😏 Sad znamo da nema šanse za pobjedu
Stan'te ljudi svi. Ne padajte odmah u depresiju. Mnogima se ovde sada ništa ne sviđa jer smo svi mi već 3 nedelje zamišljali kako bi možda mogao da izgleda nastup nekih naših favorita i pesama generalno i sada kada su vrv svi potpuno drugačiji od onoga što smo zamišljali, odmah se stvara utisak da su svi loši. Prvo da vidimo nastupe večeras. Meni Eegor deluje zanimljivo iskreno. Ali videćemo vcrs sve. To što su neki očekivali leteće brodove na bini to je njihov problem. Ipak smo mi Srbija, a ne Švedska

Meni je Yanx ima baš fora nastup... Svaka čast za Bellu, stvarno to očekivao nisam. I Iva se dosta pripremila ali ima čudne grimase...

Ostali klasika...

Dobro, te tri sekunde što Zejna zvuči lošije je razumljivo (dok ne nađe uporište), ali mogli smo bez onog kadra kada se priprema da odskoči.

Što Majsta reče kadrovi su izuzetno bitni.

Zejna u vazduhu je možda preveliki zalogaj za nju. Ako ode na ESC razmotriti neki AR da ne visi bukvalno nego da stoji i dalje na sceni, a da ima efekat lebdenja.

Mirna, živa bruka, nije ni čudo što joj nisu dali album nakon pobede u prvom glasu Srbije, a ona ga uzaludno čekala.

Eegor mi je simpa, ali ne vidim ovo kako pobeđuje, to sam mislio još kad sam čuo pesmu.

Đurđica i Lores su se baš potrudile, ali fale jače pesme

Manivi žena vatra 🔥🔥

Ovo sam pomislio još juče, čim su izašle fotke – baš je krupan zalogaj za bilo koga, čak i za Zejnu, otpevati ovako brzu pesmu, koja praktično nema pauze, i to u tako zahtevnom položaju, stvarno nije lako. Treba ostati fokusiran na intonaciju i tekst, a pritom pametno rasporediti dah i uhvatiti ga – nije nimalo jednostavno.
Meni se nastup dopada, kao i grafika i sama ideja. Sve to vizuelno izgleda efektno i ima smisla.
Kadriranje, definitivno najveća zamerka u klipu i bukvalno u svim nastupima.

Generalno, ne mislim da su loši. Verujem da će i sami, kada pogledaju snimke, tačno videti gde mogu da dorade koreografiju ili pevanje i da unaprede ono što možda trenutno ne deluje najbolje. Zvuk definitivno nije bio sjajan, to stoji, ali to je segment koji može da se popravi.
U svakom slučaju – naši su, trude se i imaju moju punu podršku. ❤️ Uz njih sam da iz nastupa u nastup budu sve bolji. 🫶

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back