Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zejni svaka čast ako zaista bude visila i pevala veći deo nastupa, za takve akrobacije treba intenzivan trening i jako dobra koordinacija+koncentracija.

Ovaj isečak me je više zbunio nego oduševio, jer baš i ne kapiram koncept letenja uz ovakvu pesmu. Kadrovi dodatno kvare iluziju.

Svejedno cenim želju i trud i čekam full nastup da vidim koliko sve u kompletu ima smisla.

Ma ja i dalje mislim da je Zejna broj 1 favorit. I ako nastup ne bude nešto, imaće dobru količinu glasova barem od publike. Njenu pesmu su i kežualci zavoleli, a to su ljudi koji i nisu toliko ESC fanovi. Njima će ono njeno letenje biti vrhunac stejdzinga i nešto neprikosnoveno do sada 😆. Dobiće ona izuzetne glasove. A i takvi ljudi ne traže dlaku u jajetu kod stejdzinga kao mi ovde. Njima će ono vizuelno biti jako kul i glasace za nju. Pokazah mami koja uopšte nije esc fan ove isečke i njoj se Eegor najviše svideo. Kaže da joj deluje jako zanimljivo i smešno u pozitivnom smislu a i vizuelno ovi krajišnici u narodnim nošnjama pogotovo. Za Zejnu je rekla da se plaši da joj se ne zavrti u glavi od letenja 😆. Ostale nije komentarisala. Eto, otprilike tako razmišljaju neki kezual fanovi koji budu gledali večeras. Sada, opet sve varira od osobe do osobe.

Ovo od Yanx deluje da bi moglo biti dovoljno ispeglano i profi odrađeno. 👍
Je li ceo nastup iz jednog kadra? Za osećaj intime, dobar recept.

Pohvala za Yanx uz podsetnik na hajlajt njenog prošlog učešća:
Snimak ekrana 2025-01-30 203539.webp
🥰
Yanx je car.

Last edited:
I ja mislim da nastup uopste nece uticati na Zejnine glasace, sve ostaje isto. Jedino nam preostaje da neko drugi briljira i odusevi publiku.

Ideja letenja/levitiranja je dobra i svakako super sto je realizovana, bez obzira sto nije odradjeno najprofesionalnije s tehnicke strane. Nikada nismo imali ovakav tip "letenja" uz pokrete na festivalu i mnogo je bolje od basic nastupa.

Ono sto meni fali po ovom isecku je dinamika. Scena izgleda staticno i prazno u trenutku najboljeg dela pesame. Dinamicnije treperenje reflektora i brzi kadrovi (ne znam zasto ih niko ne koristi, Konstrakta ih je imala, mislim da nije nemoguce da se odrade) bi doprineli dinamici i eventualno prikrili tehnicke nedostatke. Svakako i dalje jedva cekam da vidim ceo nastup.

Videh neke slike Lavine ne znam odakle,mnogo mocno izgleda,vrh estetika.Bas privlace paznju,steta sto nemaju bolju pesmu bili bi mi favoriti.Eegor mi deluje iz isecka zanimljivo ali ne znam kako je to iskadrirano deluje vec sve vidjeno.Zejnu RTS masakrirao nazalost.Nekako kad dobra ideja ima lpsu realizaciju moze da bude i smesno.Sto je tuzno zapravo,ako razumete.

Meni je Zejna super na ovom isecku, mislim da kao najveci favorit je u jako nezahvalnoj poziciji jer kakov god da joj je nastup ljudi ce je ostrije kritikovati. Da je ovaj isti nastup imala neka nebitnija devojka svi biste rekli da izgleda kul i da se super potrudila.

Fanovi histerišu oko isečaka
SKOJ protestuje
Puk'o kran
A pf nije ni počelo

Uroš Marković:
vesna-rivas-saska-karan.gif

Meni je Zejna super na ovom isecku, mislim da kao najveci favorit je u jako nezahvalnoj poziciji jer kakov god da joj je nastup ljudi ce je ostrije kritikovati. Da je ovaj isti nastup imala neka nebitnija devojka svi biste rekli da izgleda kul i da se super potrudila.
Možda bi i rekli da je kul, ali ta nebitnija devojka ne bi pobedila. Hristinino lebdenje je mama za ovo predstavljeno. Neke stvari su veliki zalogaj, ili top ili flop, ako ne možeš da ih realizuješ da budu top, onda ni nemoj. Pobeđuje i sa ovim nastupom sigurno, ali za dve nedelje će morati da smišlja potpuno novi koncept jer ako je ovako loše kod nas, na ESC tek neće biti dobro.

Mislim da ljudi koji govore da ne treba slati određenu pesmu jer je to već viđeno malo preteruju. Da, slažem se sa tim, ali realno na Eurosongu teško i da možeš više da se pojaviš sa nečim novim. Sve je sažvakano. Svaka pop pesma će ličiti na onu prethodnu, svaki nastup. Evrovizija traje već 70 i kusur godina, i sve je prošlo kroz nju. Od tunjavog popa, do koke entry-ja, roka, metala, kantrija. Ne znam sa čim novim bi neko trebao da dođe da ne bude "već viđeno". Evrovizija i nije nego ultra, mega-giga takmičenje da sve pràti od talenta i inovacije. Pa svi znamo da je Eurosong oduvek bio podsmevan zbog kiča i šunda koji se tamo pojavljuju. E, onda je došla Loreen sa "Euforijom" i dala imidž Evroviziji. Hajde recite mi koji evrovizijski pobednik je stekao svetsku slavu posle pobede? Ja mogu samo dvoje da nabrojim. Legendarna ABBA koja je posle toga prerasla u kultni bend i Švedska čudo kao sunih zvali, i Loreen eventualno. Svi istali su nestali i više ni ne postoje. Ako ih se neko seti, seti se. Evrovizija očito i nije takmičenje koje pravi svetske zvezde. To je show koji služi za zabavu, i nažalost kao podloga za političke ideologije...sada više nego ikada. Tako da opustite se ljudi i uživajte u show-u koliko god možete ❤️ sve je ovo ipak zezanje

Status
Not open for further replies.
Back