DjuzzaBro
Aktivan član
U tom slučaju šaljem 20 poruka za Đurđicu i trčim u kladžu da uplatim tiket.Dok ne vidimo isečke sa proba i drugih polufinalusta. Onda pobednik neće biti ni u drugom polufinalu![]()
![]()
U tom slučaju šaljem 20 poruka za Đurđicu i trčim u kladžu da uplatim tiket.Dok ne vidimo isečke sa proba i drugih polufinalusta. Onda pobednik neće biti ni u drugom polufinalu![]()
![]()
Jos ce uci u rescue modI ja mislim da nastup uopste nece uticati na Zejnine glasace, sve ostaje isto. Jedino nam preostaje da neko drugi briljira i odusevi publiku.
Maja Nikolić rešila da se ovaj PZE ne održiPukne ti kran baš na dan prvog polufinala. To se ne dešava u Sezam televiziji kad nastupa Dragan Savić
Nemojte, molim vas.Ako niko ne bude ubjedljiv u prvom polufinalu mislim da su otvorena vrata Haremkama da budu u igri za pobjedu![]()
Možda bi i rekli da je kul, ali ta nebitnija devojka ne bi pobedila. Hristinino lebdenje je mama za ovo predstavljeno. Neke stvari su veliki zalogaj, ili top ili flop, ako ne možeš da ih realizuješ da budu top, onda ni nemoj. Pobeđuje i sa ovim nastupom sigurno, ali za dve nedelje će morati da smišlja potpuno novi koncept jer ako je ovako loše kod nas, na ESC tek neće biti dobro.Meni je Zejna super na ovom isecku, mislim da kao najveci favorit je u jako nezahvalnoj poziciji jer kakov god da joj je nastup ljudi ce je ostrije kritikovati. Da je ovaj isti nastup imala neka nebitnija devojka svi biste rekli da izgleda kul i da se super potrudila.
Fanovi histerišu oko isečaka
SKOJ protestuje
Puk'o kran
A pf nije ni počelo
Uroš Marković:
![]()