Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Javili se i prvi vernici! Kažu kakav je ono satanizam za Lavinu. Citiram "Lik pali krst na sceni". A ono mač 😆 😆. Prvosrbijanaca da nema, trebalo bi ih izmisliti. Količinu gluposti i iluzije koju oni mogu da izgovore ne može se meriti ni sa čim

Last edited:
Legitimno skroz, samo ne znam kako bi ovu njegovu priču na srpskom prodali strancima. A da opet računamo samo na dijasporu, hvala ne.

Ne znam ni kako bi se Zejnina priča prodala, ali je ipak malo univerzalnija. Za nastup smo se usaglasili većinom ovde.

Nije hejt, samo moje opažanje.
Ma kapiram na šta misliš, meni je on prejak ali isto ne mogu da tvrdim da (li) je najbolji izbor, ali svakako bi mi bilo drago ako bude najbolji u subotu da ode u Beč

Javili se i prvi vernici! Kažu kakav je ono satanizam za Lavinu. Citiram "Lik pali krst na sceni". A ono mač 😆 😆. Prvosrbinaca da nema, trebalo bi ih izmisliti. Količinu gluposti i iluzije koju oni mogu da izgovore ne može se meriti ni sa čim
svaki publicitet je dobar publicitet, i Luk Blek je imao robotskog đavola / karakondžulu na ekranu 😌

Neću svakako suditi dok ne vidim ceo nastup ali od mene maksimalan respekt za Lavinu zato što drže do sebe, svog zvuka i ne prilagođavaju se nikome. Zato i jesu među favoritima.

Meni je Jugoslavija mid, ali konstantan hejt prema Zejni vec postaje naporan
Kad se nju kritizira, to je ok i konstruktivno, a cim se kaze nesto za Lavinu onda NE, TO TAKO TREBA DA BUDE, ali ti nemas pojma o glazbi!!!!
Ne vidim po cemu je ona siguran NQ, a ostali su eto siguran Q

Pelin odradio domaći, u skladu sa pesmom. Kežualci će otkinuti.

Zona simpatična, na stranu što je prelepa. Stajling je mogao biti bolji.

Haremsicama nisam baš skroz shvatio naatup ali vidi se da je uložen trud, isto valja.

Lavina takođe na visini zadatka.

Ostali - meh, ok. Ko god da prođe nije problem.

Čestitke tati Ive Grujin na pobedi u subotu.

Ne hejtujem Zejnu, nego njeno ovogodišnje predstavljanje lol. Ubedljivo najlošije do sada. Krivo bi mi bilo da ode sa najslabijim projektom do sada. Da je Jugoslavija kao pesma evrovizična jeste, ali tu se i završava. Nikoga nisam osuđivala do nastupa, ali jednostavno nastup ne prati nivo koji pesma zaslužuje. Opet idemo sa poluproizvodom.

Mnogo bolji ton u drugom polufinalu nego prvom. 👍

Ono kad mi Lu-ka, Sanja Burazer i Aleksandra Sekulić zvuče najbolje u ovom polufinalu. 😁

Haremke, jako dobro zvuče, Ivana ovo kida vokalno lagano ali vizuelno/konceptualni identitet nastupa mi se uopšte ne svidja. Jednostavno mi je meh.

Zona, preslatka, stabilna vokalno, pesma simpa ali nastup čist prosek, nije me ubedila.

Brat Pelin, sigurno zvuči, trema bez, a da li zbog iskakanja iz ovog crvenog šablona drugog polufinala, izdvaja se u tom segmentu vizuelno. Pelina gotivim jako ali pesma nije za ESC.

Lavina, slabo, baš kao i Zejna u prvom polufinalnom klipu. Bez obzira na težinu ove deonice a ona težinu nastupa, loše zvuče uživo s' tim što su mi momci vizuelno, totalno neubedljivi, posebno u najjačem delu gde moraju da pršte i energijom i vokalom.

Pre dve godine su ovde nastale ozbiljne podele na Teodorine, Zorjine pa cak i na Konstraktine fanove.
Nakon Teodorinog nastupa u polufinalu, svi smo bili odusevljeni.
Sve je oduvala.
Zejna sa svojim nastupom je miljama ispod nje.
Rekla sam sta sam rekla.

Back