Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Pelin bi bio non event na ESC jer treba razumeti jezik da se razumeju fore. Lavina ima emociju u pesmi i bez da se razume samo kada bi mogli da otpevaju refrene da zvuce kao na videu. Staging je dobar, tu minimalne promene trebaju.

Samo ću vam reći da je LAVINA preburutalan nastup servirala, koji šta, RTS može najmanje da usere u maju. Luka pevač je toliko harizmatičan da samo njegova pojava je dovoljna da Srbija bude primećena. Vi radite šta hoćete, ali meni je Zejna posle ovog pf smešna (pored Lavine i Pelina). Da, hejter sam broj jedan naročito jer imamo mnogo bolji izbor.
Naš predstavnik se nalazi u PF2. Kraj priče.

Staging odličan, moglo je malo nešto da eksplorida na kraju ali ajde. Problem je growl koji je izgleda bio autotune u videu, isuviše perfektan pa ovde ne zvuči tako. Ne znam kako će ovo žiri da oceni a treba im visoka ocena da mogu da pucaju na prvo mesto.
Problem je što je growl jako zahtevna stvar i posle svakoga je potreban odmor glas. Moguće da im.je na probama growl bio bolji, ali njega je nemoguće izvesti isto dan za danom

Lavina je STAND OUT baš iz razloga jer je u pitanju performans koji je klasičan, bez kerefeka, dodatnih efekata i gluposti. Samo MUZIKA i čista emocija.

Smoriću se ako ne pobede iako je ovo bacanje bisera pred svinje (ESC) ali mene mesto tamo ni ne interesuje.

Svakako bi bili lepse snimljeni na Esc, a sve ostalo mogu da zadrze isto. I nek pevaju na engleskom originalnu verziju🤷🏼‍♂️ Pristajem da idu oni iako mi je Zejna najdraza, a Pelin bi podigao dijasporu i hajp i drustvene mreze bi gorele kao sto vec radi Negujmo, a podrzale bi ga i sve ostale kolege na mrezama. Nisam pametan, ali bilo ko od njih troje nek ide.

Ja koji ceo svoj život slušam heavy metal muziku mogu reći da su pokidali. Growl je bio fenomenalan. Osetio sam svu emociju koju pesma peva. Ovo je najteža pesma za otpevati na pzu zbog samog growla i kontrole glasa koja mora da se drži. PAKUJTE SE ZA BEČ. Ovo nikada nije postojalo na Eurosongu. Zitti e Buoni je potpuno nešto drugo
Ovo☝️ isto ceo zivot slusam metal, ovi momci zasluzuju internacionalnu karijeru! 🤩

Lavina je verovatno nešto što bismo s najviše šansi mogli da pokušamo da prodamo ESC tvt-u, naročito i ako se nastup doradi. Takva muzika ima vernu publiku + relativno su retko na Evroviziji.

Mislim da će svakako biti gusto u subotu.

Back