Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Manifestujem da Lavina dobrim rezultatom na ESC napravi metal revoluciju u Srbiji

fire metal GIF

Ja vec vidim kako Luku gledaju na ESC kao drugi Damiano, ali u pozitivnom smislu. Odavno ovakva pesma nije bila na esc, možda nikada. Ne sećam se kada je na esc bio progresivni metal bend. Možda i nikada. Ponovo bi bili zemlja koja može poslati nešto različito. Imamo pred nama nešto što ne smemo da uprskamo

Ja ne pisem nista jer sam na podu od Haremki i Lavina, 10 glasova za jedne 10 glasova za druge pa kud pukne, KAKVI NASTUPI tresem se i dalje

Pelin je imao stvarno odličan nastup, svaka čast. Ali bi bila ogromna šteta ispustiti Lavinu kad imaju mnogo bolju pesmu a ne tako lošiji nastup. Pelina bi žiri sahranio a nisam siguran koliko bi ovo bilo duhovito ljudima. Pritom će biti još joke pesama.

Sa druge strane, niko drugi ne bi imao pesmu kao Lavina ove godine.

Ali mislim da će otići Pelin ili Zejna. Nekako ne vidim da Lavina pobeđuje kod nas. Ne verujem da mogu da pobede ni kod publike ni kod žirija.

Meni je drug kom se pesma ne sviđa posle nastupa Lavine rekao Premoćno, winner vibes i sad se osećam kao da su već pobedili
Pa atmosfera nastupa je prebitna za ovako nešto, meni je pesma neko 4-5 mesto, ali mislim da je paket jako dobar.

Back