Sub Zero
Iskusan član
3,50 kao drugi favorit ili?Pa kad niko ne čita šta pišem, na merkurxbet je 3.5![]()
3,50 kao drugi favorit ili?Pa kad niko ne čita šta pišem, na merkurxbet je 3.5![]()
kao drugi, al sad vidim da je kvota i tu spala na 3.003,50 kao drugi favorit ili?
I to je uredu! Uplati i ti ticket i bog da te vidi.Top 14 po mom (ne)ukusu:
14. Lavina
Meni je i Zevin bila prva pa sam je posle nastupa stavio poslednju. Jednostavno ono iz studija i ovo live ko nebo i zemlja
Imam utisak da vam je neko zapusio usi i platio debele pare da stavite Lavinu u nebesa
Ako u finalu bude zvucalo dobro nije mi problem da promenim misljenje
13.Harem
Nema sta ja sam jedan od hejtera ali ne pokazujem to ali sad ih je Lavina nadmasila
12.Zejna
Sta je to sto je nekima i preko ekrana neko odbojan ko ce znati
11.Iva Grujin
Pesma prosek..ona mi nije nesto harizmaticna..haljina fuj
10.Lu-ka
Dokaz da nastup moze da digne pesmu ali u ovom slucaju kod mene i ne bas toliko visoko
09.Kosmos trip
A dobra je energija
08.Ana Masulovic
Nije lose ali prosek
07.Jack Lupino
samo fino
06.Gemini
Zabavno feel good
05.Yanx
zasluzeno finale..mozda bude u top 5
04.Lores
Simpaticna i prija oku..moze dobro kod zirija
03.Zona
Nastup nista posebno ali dobar glas i celokupan paket nije los
02.Mirna
Moze biti iznenadjenje
01.Brat pelin
Od jutros sam pogledao nastup jedno 30 puta i gledao bi ga ja jos ali moram na posao
Idu uplate životom.kao drugi, al sad vidim da je kvota i tu spala na 3.00
Nemam nalog tamo jbgPa kad niko ne čita šta pišem, na merkurxbet je 3.5![]()
Ni ja, al sam napravio, ionako se kladim samo kad je PZE i ESC lolNemam nalog tamo jbg
Bio bih i ja. Metal je nešto što želim za Srbiju od kada postoji PZE u ovom novom ruhu.Mislim da ako bi poslali Lavinu da bi stranci bili bas u cudu, jer nikada ne bi od nas ocekivali ovako nesto! To bi bio prvi put da saljemo metal
Pa mi nikada nismo znali poslati dobar girl bop, osim Hurricane. Stvarno sam vjerovao da je Hasta la Vista odličan girl bop i da bi bile u top10, ali te godine otkazaše ESC.Mene nešto briga šta stranci misle, pogotovo te najglasnije fanice koji će biti razočarani ako pošaljemo bilo šta što nije girl bop
Po meni Evrovzijski fanovi vape za necim novim. Sve su do sada videli i culi, i postalo je monotono! Pa hajdemo im dati nesto novoGirl bopovi su u kategoriji kao i joke entry likovi. Svi polude za njima ali nikada ne pobede. Bar kad je novo doba ESC u pitanju.