Dr. Mess
Veteran
Džaba mu to kada ga stranci ne doživljavaju... A u topovima na YT nije mi blizu top 3 ovog polufinala.Pelin sustigao Lavinu po YT pregledima, bice ovo vrlo vrlo gusto finale
Džaba mu to kada ga stranci ne doživljavaju... A u topovima na YT nije mi blizu top 3 ovog polufinala.Pelin sustigao Lavinu po YT pregledima, bice ovo vrlo vrlo gusto finale
Da isto gledam hahahKad su pre stigli svi ovi stranci da postave video reakcije na Lavinu?? wtf
Ja vec pravim vudu lutke clanova Lavine i pjevusim MANI MANIJA TO SMO TI I JASamo još Pičeza da uleti sa omajetinom, pa da me noćas aktivno posećuju demoni paralize sna.![]()
sa 4 puta manje lajkova, teškoPelin sustigao Lavinu po YT pregledima, bice ovo vrlo vrlo gusto finale
Prijavio bih se na pze samo da u grin rumu pozdravim forum.
Kada se ažuriraju pregledi za sat vremena, biće 4 puta više za Lavinu.Pelin sustigao Lavinu po YT pregledima, bice ovo vrlo vrlo gusto finale
Rijetko antipatičan narcisoidni poremećaj ličnosti lik.Da li je moguce da su i ovi mrtvaci rekli neku lepu rec
Možda se glasovi i razliju, ali ja ipak mislim da svaki favorit u finalu (ako govorimo o glavnim imenima) ima svoju publiku.
U bitni u pm.Da li je moguce da su i ovi mrtvaci rekli neku lepu rec