Sub Zero
Iskusan član
Smešan si. Ok ne voliš metal, to je u redu ali samo zaobiđi da ne ispadneš smešan. Ubedljivo najbolji performans ove godineAjde zabrani mi...
Smešan si. Ok ne voliš metal, to je u redu ali samo zaobiđi da ne ispadneš smešan. Ubedljivo najbolji performans ove godineAjde zabrani mi...
Ma dobro, to se i očekivalo. Ali mislim da ni izbliza lajkovaPelin sustigao Lavinu po YT pregledima, bice ovo vrlo vrlo gusto finale
Pod trenutnim okolnostima, baš teško. Štošta mora da se promeni da bi došlo do toga, ali potencijal postoji.Duša me boli za Aleksandrom, inače, top mi je ovo polufinale bilo. Ne mora se gasiti još PZE, ali da se reformiše do sledeće godine - apsolutno DA!
Kapiram zasto si uzeo Teyu i Luku za primer. Jer su i oni šaputali kao i Lavina u prvom delu pesmu? Ovo je drugačijeKao što sam već napisao meni su Haremke bile top, držale su mi pažnju svo vrijeme i generalno bilo je baš zabavno i camp. Mada, malo me čudi da su se usudile na tako camp nastup s obzirom da su rekle da idu na pobjedu za šta im treba podrška žirija, ali čim su prošle u finale znači za početak su vjerovatno dobile i od žirija bodove. Generalno po meni je ovaj nastup spreman za Eurosong.
Lavina jeste imala dobar nastup, baš sam očekivao tako suhi led i na kraju je svega toga i bilo. Kao što sam rekao ne radi me pjesma, ali ono, ako već ljudi žele da oni idu neka idu, mada ne mislim da će ostvariti nešto na Eurosongu s obzirom da sam čitao svašta i o potencijalnom uspjehu i Teye i Luke pa ništa.![]()
Ma dobro, to se i očekivalo. Ali mislim da ni izbliza lajkova
Niš je oduvek imao jake muzičare. I to od '80tihImamo li konsenzus?
#idemoNiš
Koliko vidim Haremke ni 500 lsjkova dok lavina 3,000 već ubedljivo najviše. Ovo samo znači da se Lavinini fanovi drže zajedno. I svaki Lavinin fan će da glasa za njih dok svaki fan Haremskica, Zejne, Zone neće glasati. Pa tako je garantovano i Eegor ispao. Lik imao 300k pregleda I na kraju uspušio. Očito da ni polovina fanova koja su bila za njega nisu glasali. Mada i žiri ga je ukopaoSad me brine malo što Lavini ne kreću eksponencijalno pregledi kao i lajkovi, evo i Haremke im se približile
Eegorovo ispadanje je opomena da u subotu mora da se glasa!Koliko vidim Haremke ni 500 lsjkova dok lavina 3,000 već ubedljivo najviše. Ovo samo znači da se Lavinini fanovi drže zajedno. I svaki Lavinin fan će da glasa za njih dok svaki fan Haremskica, Zejne, Zone neće glasati. Pa tako je garantovano i Eegor ispao. Lik imao 300k pregleda I na kraju uspušio. Očito da ni polovina fanova koja su bila za njega nisu glasali. Mada i žiri ga je ukopao
Sad me brine malo što Lavini ne kreću eksponencijalno pregledi kao i lajkovi, evo i Haremke im se približile