Turbo_ESChaler
Ekspert
pa i nije ... ja sve na forumu zovem forumašicama od milošteMrm nam se nije predstavio/la, možda nije žensko.![]()

pa i nije ... ja sve na forumu zovem forumašicama od milošteMrm nam se nije predstavio/la, možda nije žensko.![]()
Sve je lepo rekla.Bila Goca Tržan sad u "Premijeri" na Pinku. Kaže da joj drago što su je kompozitori prijavili jer je nekad išla na festivale, pa sad joj dobro dođe da se zabavi, a RTS to fino organizuje. U opciji joj bila još jedna pesma, ali nisu stigli da spreme aranžman, ali je zadovoljna i Fitiljom. Nije još preslušala druge pesme jer ne stiže, ali veruje da dobre pesme imaju i Aca, Sara, Zorja, Ana Stanić itd. Kaže da će biti dobro zezanje, i da je ovo dobro za šou biznis, da se ne radi o Evroviziji već da svi vole da se bave svojim poslom, da se malo igra sa klincima, takmiči... Iako je ranije rekla da starost treba da popusti pred mladošću, smatra da je ok da se takmiče i stariji, i da imaju svoja prava.
A odakle nekome da će Zorja imati prateće u narodnoj nošnji pahahahahqhhahahahaha pa ne peva Ivanova korita
Ja citam na tw da mu je ovo vec peti put da se preplice sa fanovima i hejterima tamo i da je za Saru i Lukasa lajkovao neki tvit kao Zorja ih jebala sve na gomiliMa ja razumem da njemu smetaju komentari protiv Zorje, muž joj je, ali podržava komentare u kojima se poentira spuštanje drugih kandidata stvarno nije u redu