PeleESC7
Ekspert
a u mozzartu 4? nmg da nađem na guglu pa zato pitam, kad već nisam pre pze kad je bila kvota 5Pa malo je teško napraviti ove kvote.
Pogotovo ako nemaš mnogo uplata, a ovde nema.
Mislim to vam kažem kao neko ko živi od pravljenja kvota (i to baš i samo radim specijale)
Kada bih morao sam da izračunam kvote i napravim opet bi prva bila Zejna, malo iza Lavina. Zatim malo dalje na oko duplo više Pelin. Hurricane, Zona, Mirna i Iva istu kvotu npr 12-15
Za ostale i ne trebaju kvote, ali eto iz zezanja 101
Ja koliko sam skontao, on je već u Hrvatskoj sadNije isključeno da Akylasa danas snime, a sutra samo emituju u programu. Valjda će ga maskote uhvatiti.
Pre 20min je bilo tako.a u mozzartu 4? nmg da nađem na guglu pa zato pitam, kad već nisam pre pze kad je bila kvota 5![]()
Pojeli je Lavina koji nikome nisu bili na radaru i Pelin za koga su mislili da je došao da se sprda, a on servirao kreativu (svakako veću od višenja sa plafona).
Informer naslovi be like:au za Bugare čeka skoro 3 puta više nego nas, propast
Два путаJel to Mirna zatvara finale.
Pa da otkažu San Remo i uruče njoj trofejMirna sutra posle Beograda leti za Sanremo da i tamo otpeva pesmu pred superfinale u pola dva.
Mirna je moja muza, nadahnjuje me danima i popravlja mi raspoloženje. Dobila je jednog fana.Mirna je i alfa i omega, početak i kraj
Kakav uspeh, toliko ih nije nikad imalaDobila je jednog fana.![]()