226. FSC - My Słowianie

Sve čestitke Tetsujinu na pobedi i lep provod na moru! :D Pobedila je, na svu sreću, jedna od finijih pesama na ovom izdanju, ali nisam je iskreno nikako očekivao u vrhu.
Svaka čast Destryju, Rou i Stoletu koji su pogodili plasman za fil-Harmoniju. (y)

Kao što sam naglasio, izvinjavam se svima, ali nažalost sa ovog FSC-a će kod mene ostati da se slušaju kao neka otkrića samo Sadza i Сирена, s tim što se ova poslednja nije ni takmičila, nego ju je samo Miloš sugerisao. 😊

Marko, sve pohvale za tvoju kreativnost i zabavu koju smo imali sve vreme na ovom FSC-u, a ništa manje nisam ni očekivao kada si ti u pitanju. Sve priredbe su bile jako dinamične i uzbudljive, grafika je bila odlična, a smejao sam se sve vreme kako objavama, tako i reakcijama, što je bilo najvažnije od svega! 😄

Joj Bože, pa meni nije ni na pamet pao Petar kada sam pomenuo deda Peru. To je više bila fora zbog baba Nadyce... Izvinjavam se ako je neko to uopšte pomislio...

Ja samo skrećem pažnju da se ubuduće razmisli malo pre nego se nešto postuje, jer kao što vidite nismo svi podjednako upućeni u svakakve gluposti koje se pojavljuju na netu.

Cestitke tetsujinu na zasluzenoj pobedi! Ponovo moja 12ica pobedjuje. Dobro se poklopilo da sam ja bio u tom polufinalu i eto.....prolazak u foto-finisu a onda pobeda :D Bas lepo.

Cestitke Marku na sjajnoj organizaciji. Ceo show je bio sjajan a tabele su bile savrsene!

I jos jednom da se zahvalim svima na bodovima za Polnalyubvi kao i baki za nagradu "najbolji ispadak" :D

Nargiz bas prenisko. Izgleda da je onaj fals i slabije pevanje u finalu, uticalo da ostane bez poena.

Milos-S gotivi moju pesmu. Moguce?

Ova ti je najbolja pesma od kako ja ponovo ucestvujem...uz naravno Sinatru i Helloween :D Nastavi u ovom ritmu!

Nesto je drugo u pitanju :D

Back