Uzima ako mogu. Samo da provjerim s adminima jel prošlo dovoljno izdanja.Jel uzima pobednik organizaciju?![]()
Ja sam ti dao 10.A sada bodovi, zahvale...
Hvala na top bodovima:
12 rintintin, dodo, Milos-S, Vax, etica (mislim da su ovo prvi bodovi od etice nakon dugooooo vremena)
10 Destry, Djole89,
08 Leo Cezar, Novinar u fp
Mislim da mi nikada jedna pjesma toliko 12-ica nije dobila u finalu. Interesantno, Zima je bila 7 bodova od ispadanja. Još zanimljivije, Milos-S je poslao Zimu u finale kao zadnji glasač. Što ti je sastav polufinala. Većinom mi bolje prođu pjesme u pf nego u finalu. Neka je jednom i obrnuto.![]()
I sa Birdy si dobio 5x12A sada bodovi, zahvale...
Hvala na top bodovima:
12 rintintin, dodo, Milos-S, Vax, etica (mislim da su ovo prvi bodovi od etice nakon dugooooo vremena)
10 Destry, Djole89,
08 Leo Cezar, Novinar u fp
Mislim da mi nikada jedna pjesma toliko 12-ica nije dobila u finalu. Interesantno, Zima je bila 7 bodova od ispadanja. Još zanimljivije, Milos-S je poslao Zimu u finale kao zadnji glasač. Što ti je sastav polufinala. Većinom mi bolje prođu pjesme u pf nego u finalu. Neka je jednom i obrnuto.![]()
Ovde odmah da se izvinim pre svega tebi, a onda i Stormu. A o tome sam pisao i Marku. Naime, doslo je do greske, koju sam tek uvideo kada sam slao glasove za finale. Stalno sam mesao te dve pesme koju ste poslali ti i Storm ( ne znam zasto). Tako da sam umesto tebi 6p (do poslednjeg momenta je bilo 7p) slucajno dao Stormu. Jedina uteha mi je ta sto ne menja stvar, ali opet se lose i bezvezno osecam.Izdajica Tinte mi dao 0 ccc![]()