226. FSC - My Słowianie

A sada bodovi, zahvale...

Hvala na top bodovima:

12 rintintin, dodo, Milos-S, Vax, etica (mislim da su ovo prvi bodovi od etice nakon dugooooo vremena)
10 Destry, Djole89,
08 Leo Cezar, Novinar u fp

👏

Mislim da mi nikada jedna pjesma toliko 12-ica nije dobila u finalu. Interesantno, Zima je bila 7 bodova od ispadanja. Još zanimljivije, Milos-S je poslao Zimu u finale kao zadnji glasač. Što ti je sastav polufinala. Većinom mi bolje prođu pjesme u pf nego u finalu. Neka je jednom i obrnuto. :giggle:
Ja sam ti dao 10. :D

Čestitke Tetsujine na pobedi sa genijalnom i meni magičnom pesmom (i opet mi je naravno drago što uglavnom pobedi pesma kojoj dam 12, ispunjavanje te kletve mi polako dobija tradiciju od kako sam ovde 😅).
Čestitke i Marku na kul banerima, ekspres priredbi zgodnoj za praćenje i uopšte na organizaciji.

Hvala Margy, NSTS-u i Stefanu28 na jedinim polufinalnim bodovima za nevoljenu Snežanu.
Inače, mislim da su recimo Brodka a i Yael zaslužili više u finalu.
Postoji mogućnost da se povučem sa narednog FSC izdanja zbog određenih obaveza (pa kao ispadne povlači se delegacija zbog lošeg plasmana lol), mada zavisiće od zahtevnosti teme i koliko ću brzo moći da nađem pesmu.

Sve u svemu, jako zabavno, kao i uvek! 🤩

Last edited:
A sada bodovi, zahvale...

Hvala na top bodovima:

12 rintintin, dodo, Milos-S, Vax, etica (mislim da su ovo prvi bodovi od etice nakon dugooooo vremena)
10 Destry, Djole89,
08 Leo Cezar, Novinar u fp

👏

Mislim da mi nikada jedna pjesma toliko 12-ica nije dobila u finalu. Interesantno, Zima je bila 7 bodova od ispadanja. Još zanimljivije, Milos-S je poslao Zimu u finale kao zadnji glasač. Što ti je sastav polufinala. Većinom mi bolje prođu pjesme u pf nego u finalu. Neka je jednom i obrnuto. :giggle:
I sa Birdy si dobio 5x12

Znači sledeći FSC će imati oko 4-5 igrača manje sa povlačenjima i diskvalifikacijama. :)

Čestitke @Tetsujin na pobedi

Čestitke @Marko na odličnoj organizaciji

Ja zadovoljan svojim 9. mestom, nisam ni imao nekakva očekivanja, mada sam pao sa 2. mesta u jednom trenutku na 9. ali nema veze, nakon prethodna 2 izdanja ovo je veliki uspeh za mene.

Prijaće mi pauza ako ne dobijem organizaciju, pa se slušamo na 228. FSC-u.

Jedna nasumična informacija: svaki put kad sam bio direktni finalista, bio sam među finalistima i po broju bodova u polufinalima u kojim sam bio, tako da bih prošao svakako. Lijepo.

Radujem se sledećem FSC-u.

Dogovoreno, forumaši, ja sam sad ušao u svoju top 10 fazu i nema stajanja!

Čestitke Tetsujinu, odličan izbor i moja 12ica, znatno mi se popravio utisak posle pf! Odličan top.

Marko sjajan i nadasve kreativan organizator, maleni pozdrav i za Nady!

Hvala dragim frutarijancima koji su glasali za Mango 💋

Izdajica Tinte mi dao 0 ccc :D
Ovde odmah da se izvinim pre svega tebi, a onda i Stormu. A o tome sam pisao i Marku. Naime, doslo je do greske, koju sam tek uvideo kada sam slao glasove za finale. Stalno sam mesao te dve pesme koju ste poslali ti i Storm ( ne znam zasto). Tako da sam umesto tebi 6p (do poslednjeg momenta je bilo 7p) slucajno dao Stormu. Jedina uteha mi je ta sto ne menja stvar, ali opet se lose i bezvezno osecam.
Jos jednom izvinjenje za obojicu.
A i nemoguce da od mene dobijes nula poena i da ostanes u pf-u.

Čestitke pobedniku, čestitke organizatoru, sve je bilo divno, bajno, sjajno.. 👏👏👏 3. mesto potpuno neočekivano, pozitivno iznenađen... Pre svega, kada sam dobio zapad kao zadatak, nisam bio nešto preterano oduševljen jer sam smatrao da ću imati mnogo bolji izbor kod druge 2 grupe.. Dugo sam bio u potrazi i jedina pesma koja me je "dotakla" je upravo Melodia.. Mada, tokom polufinala sam govorio da ću biti negde oko crte, čak i da ostanem u pf-u, kad ono - 1. mesto 🤯 Komentari na slušanju i ovde na forumu su u većini bili slabašni, pa se tako i nisam previše nadao.. Zahvaljujem svima na poenima u pf-u, tamo sam dobio poene od svih osim od Vaxa, rintintina i Roa... Zahvaljujem i na finalnim poenima, uglavnom su to bili ili flop tj. nule ili top, kao što su to: Micky, Choda, Niko, Destry94 i Ivana (12p), Margy (10p) i Petar, Majsta94 i Stefan28 (8p), njima se zahvaljujem posebno 💙💙💙

Sve je super, zdravo, pravo, baba Nady nije umrla, al deda Pera jeste 😅
Hvala Nadycy za nagradu tj. Mis Simpatičnosti koju je uručila Sanah 😇

Dragi svi, ipak prepuštam organizaciju. Saznah da se plan promijenio i da idem prekosutra na more. Neću se moći posvetiti organizaciji kako treba pa bolje da netko drugi preuzme. Družimo se neki drugi put u mojoj organizaciji. (y)

Back