W O W.
Znači ovo je potpuno neočekivano. Nadao sam se top 10, ali više od toga ne. Konkurencija paklena.
Pjesma mi je bila neki drugi izbor. Tražio sam druge pjesme i na kraju odlučio za Zimu.
Ono što sam htio je da ide neki etno jer je ipak tema o Slavenima. Čudi me da ih nije bilo više.
Avocadu čestitke na opakoj borbi, izvrsna ti pjesma.
Pogledam bodove u tablici pa se zahvalim i osobno.
P.S. Uopće nisam znao da je HRT odbio ovu pjesmu. Sve jasno, stalno si pucaju u nogu.
12.mesto je najbolje u jedno zadnjih 70 izdanja sto sam imao, ali za ovakvu divu i pesmetinu to je tanko.
Do sledeceg druzenja sve najbolje
Nadam se da pobednik organizuje, pobednicka pesma sasvim ok
Excel se nalazi u prvom postu teme.
Još jednom čestitke Tetsujinu na pobjedi, kao i prvoj i drugoj pratilji!
Hvala svima na glasovima za Natu, kako je krenulo, ovo sedmo mjesto je i više nego odlično i napokon upis na LU. Ovo joj je zaista po meni ponajbolja pjesma karijere i žaomie ako je kod nekih glasača presudila predrasuda prema imenu hehe.
Hvala svima što ste bili dio ove slavenske priče, nadam se da vam je bilo oky.
Do narednog FSC-a, veliki slavenski pozdrav <3
Hvala svima koji su glasali za Dimasha. Kao što sam i ranije napisao ja sam već par godina želeo da ga šaljem na FSC ali nkako da se pogodi prilika. Definitivno je da on ima vokal za mnogo ozbiljnije pesme ali ja nisam našao ništa što bih mogao poslati. Čak bih i slao neke live izvedbe bez problema na FSC ali nisu odgovarale temi ovog puta neke njegove pesme. Ova je odgovarala i tako rekoh sebi, čekao si dugo, šalji ga
Uglavnom zadovoljan sam 13stim mestom i nadam se da će se Dimash slati na neki od narednih FSC-ova ali sa daleko boljom pesmom!
EDIT:
Da sam glasao u drugom PFu Miloše - S i Petre vaše pesme bi vrv dobile top poene. 12 i 10.
Tetsujine i više nego zaslužena pobeda. Moja 10ka i pogodak na kladionici! Svaka čast!
Deseto mesto za Mici i vise nego odlican plasman s obzirom kako je ranije prolazila. Hvala svima na glasovima, bitno da je presla stotku!
Cestitke Tetsujinu na pobedi, jos na slusanju sam rekao da ce pesma biti u borbi. Meni je ta pesma onako. Ne verujem da bi se proslavila na escu, pogotovo sa hrtovim nastupom.
Cestitke i Marku na odlicnoj organizaciji
I od mene bi Kometi dobila 12 poena da sam bio u tom polufinalu.. Ja ću se kasnije zahvaliti, ali sam pre za do vo ljan 3. mestom + 1. mesto u pf-u koje nisam ni u ludilu očekivao, baš naprotiv...
Vau. Ja sam iskreno sokiran (pozitivno) sa svojim plasmanom. Ovo 5. mesto mi je treci rezultat karijere, a 8. TOP 10. Nakon onog debakla i ubedljivog poslednjeg mesta na proslom FSC (sad vam je oprosteno), ovakav povratak nisam ocekivao, ali sam se nadao da mogu proci u finale. I jos lepse mi je sto sam okruzen sa mojim TOP 2.
Cestitam Tetsujinu na pobedi. Iako nisam dao poen pesmi imam lepo misljenje o njoj.
Harmonija Disonance - Zima Pocetak mi se bas dopada, taj uvodni instrumental je odlican; a i ostalo je dobro, a opet mi nije da rangiram toliko visoko. Svakako je dobro.
A o organizaciji sta reci. Jos jedna odlicna organizacija u kojoj sam uzivao; s tim sto sam ostvario odlican rezultat. I sto je jos bitnije, uzivao sam u pesmam. Cestitke Marko na organizaciji i na pesmi. Babushka nagrade. Hvala za dve nominacije.
12 rintintin, dodo, Milos-S, etica (mislim da su ovo prvi bodovi od etice nakon dugooooo vremena) 10 Destry, Djole89, Vax 08 Leo Cezar, Novinar u fp
Mislim da mi nikada jedna pjesma toliko 12-ica nije dobila u finalu. Interesantno, Zima je bila 7 bodova od ispadanja. Još zanimljivije, Milos-S je poslao Zimu u finale kao zadnji glasač. Što ti je sastav polufinala. Većinom mi bolje prođu pjesme u pf nego u finalu. Neka je jednom i obrnuto.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.