Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Naivu 2020. niko nije očekivao onako.

Što se tiče povratnika mislim da Sanja Bogosavljević,Bojana Mašković,Srđan Lazić i Rosher etno bend ponovo neće u finale.

Bila Goca Tržan sad u "Premijeri" na Pinku. Kaže da joj drago što su je kompozitori prijavili jer je nekad išla na festivale, pa sad joj dobro dođe da se zabavi, a RTS to fino organizuje. U opciji joj bila još jedna pesma, ali nisu stigli da spreme aranžman, ali je zadovoljna i Fitiljom. Nije još preslušala druge pesme jer ne stiže, ali veruje da dobre pesme imaju i Aca, Sara, Zorja, Ana Stanić itd. Kaže da će biti dobro zezanje, i da je ovo dobro za šou biznis, da se ne radi o Evroviziji već da svi vole da se bave svojim poslom, da se malo igra sa klincima, takmiči... Iako je ranije rekla da starost treba da popusti pred mladošću, smatra da je ok da se takmiče i stariji, i da imaju svoja prava.​

Bila Goca Tržan sad u "Premijeri" na Pinku. Kaže da joj drago što su je kompozitori prijavili jer je nekad išla na festivale, pa sad joj dobro dođe da se zabavi, a RTS to fino organizuje. U opciji joj bila još jedna pesma, ali nisu stigli da spreme aranžman, ali je zadovoljna i Fitiljom. Nije još preslušala druge pesme jer ne stiže, ali veruje da dobre pesme imaju i Aca, Sara, Zorja, Ana Stanić itd. Kaže da će biti dobro zezanje, i da je ovo dobro za šou biznis, da se ne radi o Evroviziji već da svi vole da se bave svojim poslom, da se malo igra sa klincima, takmiči... Iako je ranije rekla da starost treba da popusti pred mladošću, smatra da je ok da se takmiče i stariji, i da imaju svoja prava.​
Sve je lepo rekla.

Lijepo je rekla, i ova Acina izjava je korektna skroz, ali već su pretjerali baš sa onim prozivanjem Sare na televiziji svojoj tako da mislim da treba tamo da promijene priču jer nije lijepo nikako.

Ja jedva čekam da vidim šta je pripremila izdvojena 'trojka' za nastupe, i ne znam jeste li vidjeli Anđelinin stori u kojem je napisala 'ako se drugi trude koliko i ja (a vjerujem da se trude), svi su mi favoriti i ko god da pobijedi, navijaću za njega/nju'. Jako lijepo i skroz kolegijalno, a siguran sam da tako stvarno misli.

Još je dodala u odgovorima da se baš baš trudi da nastup kida, i da nisu uspjeli sve planove da ostvare za nastup jer ne mogu svi da se sprovedu u djelo, ali da su našli rješenja za to. Svaka čast, to volim da čujem.

A odakle nekome da će Zorja imati prateće u narodnoj nošnji pahahahahqhhahahahaha pa ne peva Ivanova korita

OVO !
to ne nikako ... nije potrebno zaista ,kakva crna nošnja,,, haha ..
ona treba da ima neku diademu na glavi... ako želi neki detalj koji će je isticati .... ali svedeno i estetski da bude TOP.
ne verujem u sve te gluposti .. čak i ako se to desi kod nas...neće na escu, ako ode, u to sam siguran.

Šta je s ovim ljudima? Ja ih doživljavao kao pristojne ljude. MIslim na Zorju i muža joj. Koji je ovo nivo?
Mislim, jasno mi je da imaju stav. Jasno mi je i da im je Sarina pesma "očajna", jer ko napravi pesmu kakvu je napravio i misli da je to baš top za ESC, on svakako neće razumeti ovu Sarinu. Ali, upetljavati se u komentarisanje konkurenata po društvenim mrežama mi je neshvatljivo. Pa još i nipodaštavanje ljudi jer imaju drugačiji ukus od tebe. Sumanuto i nekako tužno za nekoga ko bi želeo da se profesionalno bavi ovim poslom. Čak je i Vuksanović koji prečesto ne uspeva da se iskotroliše i prečesto iskače iz domena društveno prihvatljivog ponašanja u javnosti, uspeo da da jednu kolegijalnu i razumnu izjavu. A, ovaj klinac stvarno budibogsnama zalutao.

Ma ja razumem da njemu smetaju komentari protiv Zorje, muž joj je, ali podržava komentare u kojima se poentira spuštanje drugih kandidata stvarno nije u redu
Ja citam na tw da mu je ovo vec peti put da se preplice sa fanovima i hejterima tamo i da je za Saru i Lukasa lajkovao neki tvit kao Zorja ih jebala sve na gomili
Sramota iskreno

Status
Not open for further replies.
Back