rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Kad slušam ovako intervjue u kojima takmičari navode da su uživali u atmosferi i da nisu imali utisak da se takmiče i onda sama pomisao šta će dočekati momke u Beču zbog trenutne globalne situacije, bude mi malo žao što će proći kroz to. Treba se dobro psihički pripremiti.

Od 2022. čekam da pobednik PZE-a ode sa 12+12 na ESC, i mnogo mi je drago što je nešto ovako ujedinilo i žiri i publiku, imam neki dobar osećaj za rezultat u maju, mada rano je za to. Momcima želim sve najbolje u Beču, siguran sam da će pokidati ❤️

Ma što se tiče rezultata zaista je teško reći. Sećate li se koliko je Bambie Thug bila razapinjana kada je odabrana pesma? Bila je na dnu svuda! Ali scenski nastup je bio fantazija i na kraju je završila mislim kao četvrta. Lavina uz maestralan nastup može mnogo. E sad, RTS......

Ma što se tiče rezultata zaista je teško reći. Sećate li se koliko je Bambie Thug bila razapinjana kada je odabrana pesma? Bila je na dnu svuda! Ali scenski nastup je bio fantazija i na kraju je završila mislim kao četvrta. Lavina uz maestralan nastup može mnogo. E sad, RTS......
6.

Meni je svejedno sto se tice krajnjeg rezultata jer smo se ujedinili, postigli organski konsenzus i dobili voljenog pobednika posle dosta vremena. Ali bi mi neizmerno drago bilo najvise zbog momaka da ceo ovaj put zaokruze i top plasmanom. Toliko su se dali i toliko im sve ovo znaci, oni nece tamo otici na ekskurziju nego ce se jos vise uloziti. Imaju svu nasu podrsku i ne sumnjam da ce utegnuti sve pod konac cak i pored RTS-a ovakvog kakav je. Mada imam utisak da je i njima ovo zeljeni pobednik i da nece samo da otaljaju kao prethodnih godina nego da ce dati sve sto je do njih da sve prodje kako treba.

Neka analiza nastupa koji imaju "sličnu" nišu:

● Meni je sama Bambijeva pesma bila neslušljiva ali nisam mogla da sklonim pogled sa nastupa. Iskadrirano do savršenstva.

● Takođe Hatari 2019 (onu pesmu ni u 3 života ne bih mogla da svarim)- ali je nastup bio upečatljiv. Rizik se njima isplatio.

Lord of the lost 2023- ne znam zašto nije imao poene, nastup i vokal su bili ok- možda bi bolje prošao da je pevao na nemačkom, možda je falilo više autentičnosti

AWS 2018 - pesma nije imala nastup, delovalo je kao da su obukli prvo što su našli i izašli na binu, razumem da nije ostavilo jači utisak.

Takođe sam primetila da eksperimentalni mračni nastupi koji nemaju tačan određeni muzički pravac teže dolaze do kežualca, i da veće šanse imaju muzički žanrovi koji su jasnije definisani.

@Stefan28 Ja bi stavio ovako neku mračnu stolicu na scenu u prve kadrove, pa umesto da stoji on da ustaje sa stolice- prestola i da krene ka maču (ostaviti naravno ruku i hod)...

Mozda ponavljam pitanje - ali malo dok se snadjem kako i sta - htela sam da pitam zasto jos nema spota/nastupa Lavine (Srbije) na zvanicnom YT kanalu Evrosonga? Kao ni na mrezama dela nastupa u rilsovima nego samo slike sa dodele?

Back