rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

kada god procitam satanista i duboka drzava znam da su to ljudi kojima nema pomoci. Ljudi koji su obogatili svoj vokabular recima iz ‘dokumentarnih’ filmova punih teorija zavere nisu u vinklu, a nazalost takvima ne mozemo jos uvek zabraniti internet
Drzava je kriva sto ne suzbija razne influJensere, miroljube petrovice i ostale trovace, stavise podstice ih zbog svojih kokosarskih sitnih populistickih poriva.

ja nekako ne sumnjam da prolaze u finale, ove godine nisam uopšte bila nahajpovana na pze zbog princa prošle godine, tako da sam pesmu prvi put zapravo čula uz nastup i to je takva jedna emocija koja te oduva, luka je prosto maestralan na sceni, teatralan, i nastup je promišljen i organski, zato je tako dobro i prošlo
npr poredim li sa zejnom, to mi je nešto kao zorja 2022, pokušala je da nađe recept za esc i sve je to lepo i zategnuto, ali se vidi da je previše kalkulacije a ono što mislimo da je zicer često nema prođu jer nastup nema x faktor, koji je lavina imala na pze i sigurno će imati i na esc

sve u svemu, kako god da se plasiraju, presrećna sam i preponosna što su naš izbor jedan takav nastup i jedni tako divni ljudi

U suštini mislim da se Lavina paket savršeno uklapa u RTS budžet lol, videli smo prošle godine da imaju za vatru, bez vatre ne može.

A za kadrove, bolje bi im bilo da se ne zezaju i da grizu i bore se za iste, kao i da neko ko je zapravo stručan za to radi tu režiju.

Pa sigurno će koncept nastupa ostati skroz isti, samo mislim da će nastup imati nešto malo širih kadrova kako bi se prikazala "velepna evrovizijska scena". Mislim da bi bilo dobro da promijene pjesmu na engleski ili barem objave na engleskom ako je originalno napravljena tako, pa da fanovi odluče.

Back