rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

svake godine ne znam jesu mi bolji ovi što (kao) ne prate a imaju negativan komentar ili oni što idu po komentarima na zvaničnom kanalu i strancima prevode i objašnjavaju o čemu je pesma

Mnogo se vi ljudi zamarate glupostima. Jedina realna briga je kadriranje i budzet RTS-a.
Ako ovde ne srede da ima krupne kadrove,sve pada u vodu.Lukina gluma govori sve jezike.Momci nek vam neko prenese,nista ne slusajte teta Milicu Soldatovic,ukanalila je svakog ,Teodoru,Princa sa dzoger efektom(na stranu sto on objektivno nije imao sanse)..itd itd...

Stvarno ne znam da l’ je važnije šta za Lavinu kažu kladionice na početku marta ili što će reći ESCGabe, transrodna osnivačica ESC-a Mišel Mekejn i ostali diplomirani euroviziolozi

Ako želite da se smejemo a i neko je već predložio: Face tjubera kad naiđe growl?
Ne bih radila ja, već se dobrovoljno prijavio tinjedzerski član porodice😂

Ja počeo da pravim, ali ne znam kada će biti gotovo!

Uopšte ne brinem. Posle mnogo godina uživam čekajući maj da pokažemo kakve talentovane i divne muzičare i momke imamo. Umesto komentara, ljubomornih, izkomleksiranih, ostrašćenih fanatika, praćenja pregleda i stanja na kladionicama. gledajte intervjue Lavine i opustite se.

Jedino od čega strahujem je da se Luka razboli u Beču, mada je izbegavanjem intevjua u toku takmičenja pokazao da zna da čuva glas.

Oni toliko znaju šta rade da im ni RTS ni ORF ne mogu ništa.

Back