rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Meni su ova dvojica iritantna do granice negledljivosti. Pritom, da li je iko očekivao da će oni dati pozitivan komentar bilo čemu što nije milion puta viđeni, izlizani i prežvakani pa ispljunuti girl bop? Smešno što se njima, pa i većini ostalih jutjubera uopšte daje toliki značaj na forumu generalno. Ok je podeliti neke reakcije, ali malo se ide i u preterivanje.

Em što nemaju ukusa i što su iritantni, uz to su još i zionisti. Bljak. Pick a struggle!

Srbija stvarno ima dostojnog predstavnika. Lavina treba da bude nas ponos na ESCu. Dobro, nije metal pesma koja osvaja na prvu kao sto su to uradili gospoda Lordi, ali svakako treba da bude postovana i cenjena na ESCu. Bravo!

Pistavio neki lik na fejsu kao koja vam je pesma poslednja na listi..i svaki drugi komentar Serbia???Ne kapiram.. kladionice mozda nisu relevantne za skor,ali za hajp i sve itekako jesu nazalost...

Pistavio neki lik na fejsu kao koja vam je pesma poslednja na listi..i svaki drugi komentar Serbia???Ne kapiram.. kladionice mozda nisu relevantne za skor,ali za hajp i sve itekako jesu nazalost...
To nije ni 0,00001% od celine koja nas ocekuje na Eurosongu. ne obaziri se na to. Na 50 ljudi koji ne vole pesmu, dodje 50 koji vole

Pa ja ne mogu da osuđujem ljude kojima se ne sviđa pesma, moramo da shvatimo da je ovo što šaljemo jako retka pojava generalno u svetu muzike, a tek na kič festivalu kakav je Evrovizija. Zato ne razumem nerviranje oko komentara i rekacija, pa to smo i očekivali, bar većina.

Ma, čak i da flopujemo tamo, bar znamo na čemu smo ubuduće. Baš opada kvalitet i kreativnost pesama na Evrosongu, a mislim i da bi se generalno evrovizijska publika koja je sada najglasnija trebala malo pročistiti. Draže mi je što smo ovo poslali i ne bih to menjala za četvrto ili koje već mesto Australije.

Pa s obzirom da je benigna godina bez nekih polarizujućih pesama (na vrh mozga mi jedino Litvanija od trenutno odabranih pada na pamet, možda Moldavija) tako da je to već dovoljno da imamo čemu da se nadamo. Obrnuto od 2024. gde je skoro svaka država išla na neki rizik pa je gomila njih ispušila sa tvt (Finska, Estonija, Norveška...)

Trenutno u komentarima Bojana dominira hahahahhaah. Ima poremecaj kao onaj Aleksa sto menja misljenja svaka dva minuta. Samo se Bojanica teleportuje iz drzave u drzavu. Haos smo napravili u komentarima hahahahaha

Back