Što se prvog polufinala tiče, numera Angellina - "Origami" se ističe po modernijoj produkciji i aranžmanu, zatim numera Aca Lukas - "Oskar" ima takođe interesantnu strukturu, most između refrena i strofe je zanimljivo urađen, bogatog kolorita i fino odudara od ostatka i od vokala, kod kojeg mi se dopada boja..
Pesma Zorja - "Zorja" zvuči zanimljivo, u etno stilu, sa dobrim ukrasima u glasu, a ravniji delovi tako tako, boja mi ne leži, isuviše je "oštra" , dosta je zahtevna numera za izvedbu...pa ćemo videti kako će zvučati uživo..
Što se drugog polufinala tiče izdvojio bih možda i po meni najkvalitetniju kompoziciju, i za moj ukus favorita a to je numera Zejna Murkić - "Nema te", boja glasa je jako dobra, ima malo peska, ali je uglavnom ravno, kompozicija teče, a ispevavanja deluju jako dobro, barem u studijskoj verziji.. Mislim da je ovo jako solidna balada klasičnog tipa..
Takođe moj broj 2, za sada, je u ovom polufinalu, a to je Naiva - "Skidam", tekst je solidan, boja glasa je drugačija i vrlo zanimljiva, kada bi se produkcijski još malo obradila numera, bila bi baš u trendu..
U ovom polufinalu mi se baš dopala i treća balada, ali totalno drugog stila od prethodne dve - Goca Tržan - "Fitilj", jako jednostavna kompozicija koju prati prikladan tekst, podseća na lagane pesme u kubanskom fazonu, a njena boja glasa mi se naprosto uvek dopadala..