md Moldavija 2026: Satoshi - Viva, Moldova!

Moldavija
Kako je dobro sjeo ovaj Alionin solo dio.

Meni je ovo definitivno najbolje od svih tih moldavskih "tvt bait" pjesama (Trenuletul, Hey Mamma, My lucky day...).

Ako uzmemo u obzir cinjenicu da je Ferto ostao jedini cisti televote-bait, ocekujem da ce sama publika ovo dovesti do top 10

Moldavija na ESC postala zanr sama po sebi, nasli su dobitnu kombinaciju i nikako da se maknu od toga, doduse i sto bi kad im odlicno prolazi

OK je ovo i dobro ce proci, ne smeta mi ali definitvno zbog ovoga vise cenim zemlje poput nas koje svake godine saramo sa zanrovima (iako nismo nikakva muzicka velesila, daleko od toga)

Ledžit su, šalju ono u čemu su najbolji, za to respect, iako je meni lično ovo jedna od najgorih pesama ove godine. Ali pitanje je i dokle će se publika ložiti na ovako nešto, jednom mora doći do zasićenja.

Pa moguce da nekad hoce ali generalno ne brinem se za njih sto se tice rezultata, uvek imaju tvt friendly pesme + dosta solidnu dijasporu i komsije

168 hiljada (!) lajkova na Tiktok snimku sa ovom pjesmom na ESC profilu, kidanje

Pa već smo ovo čuli toliko puta od njih, prosipaju stare fore i žestoko smaraju! 🥱
Ovo nije pesma nego bukvalno uznemiravanje drekom!
Pravljena je izgleda da koliko god može privuče pažnju i budnost gledalaca, a toliki je treš, gori od svega što su već slali, da je dosadna, kao da traje šest minuta. 🥱

Žiri, u vašim je rukama da ovaj neumesni krš ne pustite u finale ako je ikako moguće! 🙏

Ovo verovatno prolazi, ali neće mi biti žao da ostanu u polufinalu.
Nadam se da uskoro stiže vreme kada će pojedine zemlje da se oslobode kalupa.

Back