Isto mi je ovo najbolja njihova u ovom fazonu, odlična i pjesma i spot a vidjeli smo da su uživo sjajni i energični. Vraća se Moldavija po dobar plasman
Meni je ova "pesma" neslusljiva, ne mogu da verujem da ce im ista glupost proci po ko zna koji put, kako ljudi slusaju ovaj refren i budu kao mm ovo je bas dobro
Moldavija na ESC postala zanr sama po sebi, nasli su dobitnu kombinaciju i nikako da se maknu od toga, doduse i sto bi kad im odlicno prolazi
OK je ovo i dobro ce proci, ne smeta mi ali definitvno zbog ovoga vise cenim zemlje poput nas koje svake godine saramo sa zanrovima (iako nismo nikakva muzicka velesila, daleko od toga)
Ledžit su, šalju ono u čemu su najbolji, za to respect, iako je meni lično ovo jedna od najgorih pesama ove godine. Ali pitanje je i dokle će se publika ložiti na ovako nešto, jednom mora doći do zasićenja.
Pa već smo ovo čuli toliko puta od njih, prosipaju stare fore i žestoko smaraju!
Ovo nije pesma nego bukvalno uznemiravanje drekom!
Pravljena je izgleda da koliko god može privuče pažnju i budnost gledalaca, a toliki je treš, gori od svega što su već slali, da je dosadna, kao da traje šest minuta.
Žiri, u vašim je rukama da ovaj neumesni krš ne pustite u finale ako je ikako moguće!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.