Da li postoji neki rok do kada se moraju predati spotovi EBU-u? Mogu li ga naknadno uraditi pa predati? Gde ste procitali da nemaju spot u planu?Nemaju u planu spot, sto znaci da ono sto su snimali je visualizer za verziju na engleskom.
Jesteee, i ja sam skontao tek pre tipa nedelju dana.Jel Lukin brat i na nastupu(live-u) pevao u delu od 1:42-1:52?
Ja tek sad provaljujem i njegov glas u tom delu.
Pise ti u linku sa intervjuom gore.Da li postoji neki rok do kada se moraju predati spotovi EBU-u? Mogu li ga naknadno uraditi pa predati? Gde ste procitali da nemaju spot u planu?
Da, on peva nizi registar u drugom, koji Luka peva u prvom refrenu.Jel Lukin brat i na nastupu(live-u) pevao u delu od 1:42-1:52?
Ja tek sad provaljujem i njegov glas u tom delu.
Ovo bas nema smisla. Evropljanin ce da glasa za neku mocniju zemlju a ne za CG koja je mala i nebitna drzavica na evropskom kontinentu a na televotingu pre par godina Moldavija bila na 2. mestu u finalu.Meni je žao, ali ne vidim nikako Crnu Goru kao pretnju. Osim ako ne budu mafijali kao pre par godina sa Poljacima i još nekima.
To što ih ESC fandom uzdiže jer sažaljevaju ih zbog neprolazaka je jedno, drugo je realnost u kojoj prosečan evropljanin neće potegnuti telefon da glasa za neku premalu Crnu Goru sa samo okej pesmom pored toliko država koje su mu bliže a i moćnije,
Volela bih naravno i oni da prođu, ali samo nekom ludom žirijevskom matematikom bi oni mogli završiti ispred nas.
Ne možeš porediti nikad i nikako Moldaviju sa Crnom Gorom. Msm da sad ja ovde ne krenem o politici i geografskom položaju Moldavije, dijaspori, njihovom talentu, smislu za zabavu, i svemu i svačemu, biće offtopic.Ovo bas nema smisla. Evropljanin ce da glasa za neku mocniju zemlju a ne za CG koja je mala i nebitna drzavica na evropskom kontinentu a na televotingu pre par godina Moldavija bila na 2. mestu u finalu.
Inace jedva cekam da cujem englesku verziju Kraj mene
Zašto me gledaš sine?WTH
View attachment 42711
BTW, prema nekim istraživanjima naša pesma (i zemlja) je u top 10 najgledanijih što se tiče ovogod. ESC-a, zauzevši slavno 9. mesto sa prikupljenih 2,2 miliona