Mislim da nema potrebe da se išta prilagođavaju bilo kome i treba da ostanu potpuno svoji.Ona a i ostali koji se slazu u utisku sa njom su sigurno odraz odredjenog procenta publike sa ESC. Ovi sto reaguju su jos i tolerantni jer su hard core fanovi ESCa. Obicna publika ce biti strozija.
Voleo bih da Lavina prilagodi pesmu tako da zadovolji te kritike ali i da nastavi da se svidja nama kojima je i sada savrsena.
Lavina se jako prilagodila time što se pesma sviđa mnogima koji uopšte ne slušaju taj žanr. Znači da su napravili slojevitu pesmu i približili je publici koja oseća i samim tim ruši barijere ukusa, (ne) razumevanja jezika, nezavisno da li jesi ili nisi progressiv metal glava. Sve to pada u vodu i ostaje čista emocija i nezaboravna upečatljivost.Ona a i ostali koji se slazu u utisku sa njom su sigurno odraz odredjenog procenta publike sa ESC. Ovi sto reaguju su jos i tolerantni jer su hard core fanovi ESCa. Obicna publika ce biti strozija.
Voleo bih da Lavina prilagodi pesmu tako da zadovolji te kritike ali i da nastavi da se svidja nama kojima je i sada savrsena.
Potpuno se slažem sa vama. Ništa ne treba menjati da bi se zadovoljila neka druga polovina kojoj se možda neće svideti. Ako ne možeš sačekati da se klupko odmota oko pesme, onda i nemoj. Gledam ESC Scoreboard. Konstantno smo na sredini. I kada su ulazite nove pesme, mi smo ostajali uvek u sredini i ni jedna nova pesma koja je dolazila nas nije poremetila. To je dokaz da ova pesma već ima svoje hardcore fanove koji su odlučili da smo im mi br.1 i dalje nema. Naša pesma je jedinstvena na takmičenju, slične našoj nema. A to znači da svakoj osobi kome je naša pesma omiljena, ima da da svih 10 glasova za nas jer nema slične pesme kao naše da se dele glasovi. Na Esc Pollu smo na velikom 8 mestu od 35. Već imamo svoje fanove. NISTA NE DIRATIMislim da nema potrebe da se išta prilagođavaju bilo kome i treba da ostanu potpuno svoji.
Ovo je tip pesme koji će određena publika voleti, druga nikako neće i to je sasvim u redu.
Mislim da je krajnji ishod i takvoj situaciji uvek bolji nego da su skoro svima negde dobri i fini, a retko kome se izdvajaju (kao recimo Teya Dora).
Meni su Đorđina Šanel i Toy i Goy reper za uspeh. Ako im se svidimo, onda smo neviđeni maleri.Mislim da nema potrebe da se išta prilagođavaju bilo kome i treba da ostanu potpuno svoji.
Ovo je tip pesme koji će određena publika voleti, druga nikako neće i to je sasvim u redu.
Mislim da je krajnji ishod i takvoj situaciji uvek bolji nego da su skoro svima negde dobri i fini, a retko kome se izdvajaju (kao recimo Teya Dora).
Momci su u intervjuu rekli da će u Beču dati 3x više nego na PZE-u! Malo li je?Tako isto za Lavinu, ne treba nikakvo drastično menjanje forme, već samo isto ovo ali još jače.
Pavle mi je bio najjači kad mu je voditelj rekao da se kotiramo negde oko 20 mesta a on "ma bićemo bolji od 20 mesta, uplaćujte odmah"Momci su u intervjuu rekli da će u Beču dati 3x više nego na PZE-u! Malo li je?
Pa nisu isto, ali nije baš da muzički nemaju veze s vezom. I jedno i drugo predstavljaju tvrđi zvuk i nešto što je u evrovizijskim okvirima alt paket. The Real Thing tada kada su pop pjesme imale svoje zlatno doba na Eurosongu su bili nešto baš alternativno i neočekivano od Crne Gore poslije Kneza. Htio sam reći da nema nekih pravila na Eurosongu u tome da li će pjesma koja ima vrhunac na kraju proći bolje od one koja je cijelo vrijeme u nekom žaru, ako ima nešto za šta mogu da se obični gledaoci navuku koji možda i ne razumiju pjesmu.The Real Thing i Kraj mene nemaju veze sa vezom, muzički pre svega. Ne znam čemu to poređenje, Highway furaju nešto između pop i alternativnog roka. I šta vredi što "ide jako" od početka kada je u globalu bila bez ikakvog vrhunca i energije bez. Potpuno nonsens paralela.