rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Lepo reče Nanulina, sve pesme koje su se svidele Šanel su loše prošle a ove dve što joj se ne dopadaju u istorijatu su/će razvaliti. Tako da, "potreban" nam je njen sud da znamo na čemu smo😂

pa bio je media day, objavio je i rts na ig cini mi se, plus su oni podelili, sa vise medija su imali taj dan i u toj prostoriji

inace vidim da ima neki oslo party veceras, prvi put cujem da se desava iskreno..zao mi sto mi jos uvek nismo najavljeni nigde, nadam se da ce ici barem u amsterdam, ne mislim da to pomaze mnogo promociji ili esc rezultatu, nego su bas gotivni momci, pa mislim da bismo dobili dosta zanimljivog contenta kao sa hurricane, lukom i konstraktom

Napisao sam o Oslo party-ju u opštoj ESC temi.

@Ana_handlevision

Potpuno nepotreban video, da je bar ponovo reagovala na te stare pesme pa da se i gleda. Ja sam iskreno premotao.

Ima jedan dislike, verovatno tvoj :)
eeee pa ja i jesam pomislila da je ponovo reagovala na sve - isto sam samo pretrcala... Mada vecinu samo i pretrcim ako nisu neki malo ``ozbiljniji`` likovi koji ipak obrade temu onako malo ``dublje`` a ne puko hvatanje pregleda i lajkova

Ove godine nema pre-partija u Španiji, tako da ostaju samo onaj u Amsterdamu i Londonu od ovih poznatijih. Iznenadiće me ako ne odu ni na jedan pre-party, pošto uglavnom srpski predstavnici idu.

Last edited:
Ovo je intervju od pre 3 godine?
Pročitao si šta smo pisali ranije na temu, intervju-i?

Verujem da si imala najbolju nameru, ali zvuci bas pogresno 😅
Apsolutno si u pravu! Tek sad vidim koliko može pogrešno da se shvati a sve je posledica mog prekomernog druženja sa muškarcima koji komentarišu/vole druge muškarce + mog "autističnog" humora. Baš me ponelo. 😅 Izvinjavam se!

Ove godine nema pre-partija u Španiji, tako da ostaju samo onaj u Amsterdamu i Londonu od ovih poznatijih. Iznenadiće me ako ne odu ni na jedan pre-party, pošto uglavnom srpski predstavnici idu.
Negde sam pročitao da je za bend skuplje otići na pre party nego kao solo. Posebno što je njih 6 u bendu. Naša pesma i nije za pre partyje. Možda Luka bolje da čuva glas i da se usresrede na Maj kada najviše treba

Apsolutno si u pravu! Tek sad vidim koliko može pogrešno da se shvati a sve je posledica mog prekomernog druženja sa muškarcima koji komentarišu/vole druge muškarce + mog "autističnog" humora. Baš me ponelo. 😅 Izvinjavam se!
Ma ovde ima veoma mnogo nas muskaraca koji komentarisemo/volimo druge muskarce 😅 i autusticni humor je, bar kod mene, uvek dobrodosao, nego si bila napisala da je prizor sjajan za zene i trans zene 🤣

Back