KrckoOrascic
Novajlija
Tako je, bio je i stori na zvaničnom instagram nalogu srpske delegacije da je bio press danKoliko sam skontala - oni su satima sedeli i pojedinacno raznim redakcijama davali intervjue (za Blic je bilo posle 3 sata)
eeee pa ja i jesam pomislila da je ponovo reagovala na sve - isto sam samo pretrcala... Mada vecinu samo i pretrcim ako nisu neki malo ``ozbiljniji`` likovi koji ipak obrade temu onako malo ``dublje`` a ne puko hvatanje pregleda i lajkova@Ana_handlevision
Potpuno nepotreban video, da je bar ponovo reagovala na te stare pesme pa da se i gleda. Ja sam iskreno premotao.
Ima jedan dislike, verovatno tvoj![]()
Ovo je intervju od pre 3 godine?Najzad dobar/bolji intervju
Pročitao si šta smo pisali ranije na temu, intervju-i?Ovo je intervju od pre 3 godine?
Apsolutno si u pravu! Tek sad vidim koliko može pogrešno da se shvati a sve je posledica mog prekomernog druženja sa muškarcima koji komentarišu/vole druge muškarce + mog "autističnog" humora. Baš me ponelo.Verujem da si imala najbolju nameru, ali zvuci bas pogresno![]()
Negde sam pročitao da je za bend skuplje otići na pre party nego kao solo. Posebno što je njih 6 u bendu. Naša pesma i nije za pre partyje. Možda Luka bolje da čuva glas i da se usresrede na Maj kada najviše trebaOve godine nema pre-partija u Španiji, tako da ostaju samo onaj u Amsterdamu i Londonu od ovih poznatijih. Iznenadiće me ako ne odu ni na jedan pre-party, pošto uglavnom srpski predstavnici idu.
Ma ovde ima veoma mnogo nas muskaraca koji komentarisemo/volimo druge muskarceApsolutno si u pravu! Tek sad vidim koliko može pogrešno da se shvati a sve je posledica mog prekomernog druženja sa muškarcima koji komentarišu/vole druge muškarce + mog "autističnog" humora. Baš me ponelo.Izvinjavam se!
Bukvalno Nine Inch Nails prvi deo pesme, samo manje na psychodelic i više na metalStruka reagovala